Lampenkap bedrukken

Je gelooft het of niet maar een lampenkap kun je gewoon bedrukken! En makkelijk ook nog! Heel veel bedrijven zijn hier tegenwoordig in gespecialiseerd. Ze zijn hier erg goed in geworden doordat er heel veel mensen hun lampenkappen graag bedrukt wilden hebben. Steeds meer mensen zien bijvoorbeeld bij woonprogramma’s op tv dat je lampenkappen kunt bedrukken. Je kunt ook heel veel lampenkappen tegelijk bedrukken. Je kunt wel 10 lampenkappen tegelijk bedrukken. Echter moet je zelf wel een idee voor ogen hebben. Als de drukker hiermee akkoord gaat, kan het plan worden gerealiseerd. Na de tijd kun je zien of je plan is gelukt. In de meeste gevallen zijn de mensen wel tevreden met het resultaat.

De buitenkant van een lampenkap wordt full colour bedrukt, en de binnenkant wordt niet bedrukt want er wordt niet naar de binnenkant gekeken. Deze methode wordt ook wel 4/0  genoemd. Dit houdt in dat een lampenkap een afbeelding kan krijgen in elk gewenste kleur die u maar wilt. U kiest gewoon een mooie afbeelding of foto die u graag wilt en die kan er dan worden opgedrukt. U moet er wel voor zorgen dat u een foto kiest met een goede kwaliteit, dit zorgt er dan voor dat het eindresultaat ook beter wordt. Geen enkele kleur is te gek. Alle kleuren zijn gewoon mogelijk.

Wat kan ik op een lampenkap bedrukken?
Een foto op een lampenkap bedrukken kan de ruimte goed aankleden. De kleuren op de foto’s geven dan ook gelijk een goede sfeer aan het huis of kantoor. Hang bijvoorbeeld een grote lampenkap in huis met een foto van een vakantie waar iedereen op staat. Je kunt op kantoor een lampenkap laten bedrukken van een project waar het bedrijf mee bezig is geweest. Je hoeft niet alleen maar foto’s van jezelf te gebruiken, je kunt ook sfeer bepalende foto’s gebruiken, hierbij kun je denken aan een bos, zee of en veld met bloemen. Maar wat het vaak ook goed doet is, foto’s van je kinderen of huisdieren erop laten bedrukken.

Een bedrukte lampenkap is ook een leuke cadeau om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of voor een stel dat net is gaan samenwonen. Een foto lampenkap bedrukken is een goede vervanger voor een canvas, als je geen zin in hebt om die op te hangen. Een bedrukte lampenkap valt veel sneller op dan een canvas, mensen verwachten namelijk niet zo gouw een foto op een lampenkap. Een ander pluspunt is dat je ook geen ruimte aan de muren hoeft vrij te maken en een lamp is ook nog eens functioneel. Als u bij het opsturen van een foto uw twijfels heeft, bel dan gewoon met het bedrijf waar u het laat bedrukken die kunnen u dan gelijk verder helpen daarin.

Stef