T-shirts bedrukken

Het bedrukken van een T-shirt kan leuk zijn voor jezelf, maar het is ook een uniek cadeau! U bepaalt helemaal zelf hoe u het wilt hebben. U kunt ervoor kiezen een bestaand ontwerp te gebruiken, maar ook het gebruik van uw eigen ontwerp is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met je een eigen foto, of een eigen tekst. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, maar ook voor een vrijgezellenfeest is het het ideale cadeau. Door het helemaal naar je eigen wens te maken heb je altijd een uniek T-shirt!

Bij de meeste bedrijven is het niet meer verplicht meteen een grote oplage af te nemen. Vaak is het ook gewoon mogelijk één T-shirt bestellen. Handig dus! Zo blijf je niet met een hele stapel zitten. Zelfs als je er wel een heleboel nodig hebt hoeft dat tegenwoordig niet lang meer te duren en hebt u die binnen drie tot vijf dagen in huis!

bedrukken

De mogelijkheden zijn eindeloos. De T-shirts zijn te bedrukken op zowel de voor als achterkant, en zelfs de zijkant! U kunt hierbij kiezen uit een mannen, vrouwen of kindershirt. Daarnaast hebt u nog de keuze uit het soort hals, de lengte van de mouw en uiteraard de maat. Wassen doet u heel eenvoudig. Let hierbij wel op dat u de bedrukte shirts niet heter dan 40 graden en zonder wasverzachter wast, anders kan de bedrukking loslaten. Dit geldt ook voor het gebruik van de wasdroger en het strijkijzer.

 

Naast T-shirts kunt u natuurlijk ook vele andere producten laten bedrukken, bijvoorbeeld sweaters of polo’s. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos, zo is er altijd wel iets naar uw eigen wens.

Stef