Wordt een representatief bedrijf door uw hoogwerkers te bestickeren

Wordt een representatieve en veilige onderneming

Werkt u in het dagelijks leven veel met hoogwerkers? Wil u representatief overkomen bij uw klanten? Laat dan uw hoogwerkers bestickeren. Dit biedt vele uitkomsten voor uw onderneming. Om de veiligheid op de werkvloer te vergroten is het verstandig om uw medewerkers te voorzien van een hoogwerker certificaat. Op deze manier komt u niet alleen representatief over, maar ook als een bedrijf die voor veiligheid staat, dit is iets wat klanten graag in een onderneming willen zien.

Waarom moet u uw hoogwerkers laten bestickeren?

Het bestickeren van uw hoogwerkers kan vele voordelen opleveren. Door het bestickeren van de hoogwerkers kom je representatief over op het moment dat u uw klanten een kijkje laat nemen in het transportproces van de onderneming. Tevens laat het bestickeren zien dat de gehele onderneming een is. Iedereen is gelijk en dit is iets wat klanten ook graag willen zien bij een ondernemen: saamhorigheid.

Wat kan een hoogwerker certificaat voor uw onderneming betekenen?

Een hoogwerker certificaat is van groot belang om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en te vergroten. Een hoogwerker is een zwaar hulpmiddel en dient met veel ervaring en kennis bestuurt te worden. Tevens vereisen de Arbowet en verzekeraars dat de hoogwerker
chauffeurs een hoogwerker certificaat hebben. Op het moment dat er een ongeval heeft plaatsgevonden zullen de Arbowet en verzekeraars altijd naar het hoogwerker certificaat van de bestuurder vragen. Op het moment dat de werkgever niet in staat is om deze te laten zien omdat de hoogwerker chauffeur niet over een hoogwerker certificaat beschikt, kan dit zeer nare gevolgen hebben voor de onderneming. Zo moet de werkgever zelf opdraaien voor de kosten die zijn gemaakt bij het ongeval. In het zwaarste geval kunnen de Arbowet en verzekeraars ervoor kiezen om de onderneming te sluiten. Ga voor zekerheid en laat uw medewerkers een hoogwerker certificaat halen.

hoogwerker-certificaat

Stef