Laat bedrijfskleding drukken voor heftruckchauffeurs

Bedrijfskleding kan veel voor je onderneming betekenen

Wil je graag dat je organisatie als een representatief en saamhorig bedrijf wordt gezien? Laat dan bedrijfskleding voor de heftruckchauffeurs drukken. De heftruckchauffeurs komen op deze manier al een stuk professioneler en representatiever voor de dag. Met een heftruckcertificaat zal het bedrijf nog een betere naam krijgen. Een heftruckcertificaat staat namelijk voor veiligheid. Veiligheid vinden vele klanten van jouw ondernemer erg belangrijk.

Waarom is het hebben van een heftruckcertificaat belangrijk?

Er mag niet zomaar gereden worden op een heftruck. De werkgever is verantwoordelijk voor voldoende opleidingsniveau van de chauffeurs. Deze verplichtingen worden gesteld door de Arbowet en verzekeraars. Een heftruckcertificaat kan bewijzen dat er een deskundige opleiding is geweest. Wanneer er een ongeval is geweest, wil je je natuurlijk niet druk maken over een discussie met de Arbowet en verzekeringen.
Ook de veiligheid is van groot belang. Met een heftruck cursus kan de cursist veilig werken met de heftruck. Dit komt doordat er een parcours wordt gecreëerd die perfect aansluit bij bestaande obstakels. De cursist leert hoe hij/zij om kan gaan met deze obstakels. Zo wordt de cursist helemaal klaargestoomd voor de werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij de cursisten meer zelfverzekerdheid geven.

Hoe is een heftruck cursus ingedeeld?

De heftruck opleiding is opgedeeld in een theorie en praktijk gedeelte. De nadruk ligt bij de heftruck cursus op de praktijk. Het veilig rijden is van groot belang. Na het voldoende afronden van het theorie en praktijk gedeelte, zal er een examen worden afgenomen. Wanneer deze is gehaald, dan zal de cursist een heftruckcertificaat ontvangen. Hierbij mag hij/zij zichzelf een volwaardige heftruckchauffeur noemen. Dit heftruckcertificaat toont aan dat er grondige instructies zijn gegeven. Tevens geeft het aan dat de werkgever en werknemer er alles aan hebben gedaan om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen en te verbeteren.

heftruckcertificaat

Stef