Onderscheid uw heftrucks van die van de concurrent

Laat uw heftrucks bestickeren

Wilt u graag dat uw heftrucks goed bij uw onderneming passen? Laat uw heftrucks bestickeren. Wanneer u uw heftrucks laat voorzien van stickers is dit een goede manier om uw onderneming goed te laten opvallen. Laat uw medewerkers een heftruck cursus volgen om veilig te kunnen werken met de heftrucks. Dit zal de veiligheid op de werkvloer vergroten en waarborgen.

Waarom laat u uw heftrucks bestickeren?

Wanneer u uw heftrucks laat bestickeren heeft dit vele voordelen. Zo bent u in staat om u te onderscheiden van de concurrenten. Wanneer klanten een kijkje mogen hebben in het productie- en transportproces wilt u graag professioneel voor de dag komen. Het is mooi wanneer elke heftruck voorzien is van het logo van de onderneming. Tevens geven de stickers aan dat er sprake is van een heel team. Elke heftruck heeft dezelfde uitstraling door de stickers. Dit geeft aan dat het bedrijf een echt team is en iedereen gelijk is. Dit is iets dat klanten graag willen zien in een onderneming.

Waarom is het volgen van een heftruck cursus belangrijk?

Allereerst is het volgen van een heftruckopleiding heel belangrijk voor de veiligheid. Een heftruck is een loodzwaar hulpmiddel. Op het moment dat de chauffeur niet ervaren genoeg is kunnen er ongevallen ontstaan. Dit maakt de werkvloer een gevaarlijke werkplek voor de overige chauffeurs. Wanneer er schade aan de heftruck plaatsvindt, zal er weinig van de stickers overblijven. Dit laat de organisatie slordig en representatief overkomen bij de betreffende klanten die een kijkje komen nemen in het transportproces. Tevens is het natuurlijk ontzettend gevaarlijk voor de chauffeurs en geeft het bedrijf een slecht imago. Een heftruckcertificaat kan ervoor zorgen dat het aantal ongevallen aanzienlijk verminderd wordt en dat de veiligheid op de werkvloer verbeterd en gewaarborgd wordt. Twijfel niet langer en schrijf uw chauffeurs vandaag nog in voor een heftruckcursus!

heftruck cursus

Stef