Flyers in alle soorten en maten bedrukken

Een folder is een van de meest gebruikte vormen van drukwerk. Het bestaat uit een blad dat aan één zijde is voorzien van een opdruk. Vaak worden flyers gebruikt om reclame te maken of om neutrale informatie te verspreiden. Flyers krijg je vaak gratis mee in een winkel, of ze worden bijvoorbeeld op straat uitgedeeld. Wat je ook vaak ziet is dat mensen zelf laten drukken bij een online drukkerij. Dan kun je helemaal zelf bepalen wat je op de flyer laat drukken, hoe dit vormgegeven moet worden en meer! Lijkt het je wel wat om ook zelf eens een flyer te laten bedrukken? Lees dan zeker nog even verder en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van flyers bedrukken.

Uiterlijke kenmerken van flyers

Een flyer heeft wel wat weg van een poster, maar
het grote verschil zonline-drukkerijit hem in het formaat. Posters zijn qua formaat een stuk groter in tegenstelling tot een flyer. Daarnaast zie je vaak dat posters op een muur worden bevestigd, en daarna niet meer worden verplaatst. Een flyer wordt vaak aan iemand meegegeven en beland dan overal en nergens. Het kan zijn dat een flyer vrijwel direct in de prullenbak beland, maar flyers kunnen ook weer aan anderen doorgegeven worden. Zeker wanneer er op de flyer een leuke win actie of kortingscode genoteerd staat, veel mensen zijn daar namelijk wel gevoelig voor. En zo kan je flyer nog heel ver rijken!

Flyers toch niet wat je zoekt?

Zijn flyers toch niet precies de middelen die je zoekt? Dan zijn er nog tal van andere varianten drukwerk die je kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld eens aan posters of brochures. Deze lijken op de flyers, maar hebben een net iets ander aspect. Wellicht dat deze opties meer aan je wensen voldoen.

Stef