Spandoek in een frame of ophangen

Spandoeken worden soms gebruikt als losse doeken, maar ook in frames. Deze frames bestaan uit aluminium en daardoor zijn ze licht en roestvrij. De gietijzeren koppelingen worden behandeld met een speciale coating waardoor deze weers-bestendig zijn en tegen zowel hoge als lage temperaturen. De dikte van de spandoekframes verschilt per frame. Frames worden geleverd in drie verschillende diktes. De dikte van de frames is als volgt; 33,7 millimeter (dit is de dunst mogelijke dikte), 42 millimeter (dit is de standaard dikte) en 48 millimeter (dit is de grootste diameter). Vervolgens kun je deze frames bijna overal plaatsen. Denk hierbij aan de muur of losstaand.

Gebruik van een vrijstaand frame

Frames zijn er te verkrijgen in diverse soorten en maten. Een van deze soort frames is het vrijstaande frame. Deze frames worden vooral vaak gebruikt bij promotie langs de weg. Langs landweggetjes bijvoorbeeld, steken deze frames met kop en schouders boven het maaiveld uit. Ideaal als je lokaal een festival wilt promoten met een spandoek of je huis te koop staat achter een hoog veld gras (of maai je gras eens).

Gebruik van een spandoek frame op een containerspandoek-frame

Mocht je in het bezit zijn van een container, dan kun je het beste gebruik maken van een container frame. Dit zijn meestal de standaard afmeting zeecontainer. Deze frames en containers worden vaak gebruikt op diverse locaties. Denk hierbij aan bouwplaatsen, evenementen en andere locaties waar veel mensen voorbij komen. Op deze zeecontainers heb je veel ruimte en deze containers kunnen binnen een handomdraai getransformeerd worden tot grote reclamezuilen. Ook kun je gemakkelijk een vlaggenmast nog vast maken aan het frame (zonder de container en het spandoek te beschadigen). Hierbij heb je vele variaties en mogelijkheden.

 

Stef