Spandoek maken voor en met vrienden

Moet je een vriendje of vriendinnetje aanmoedigen bij een sportwedstrijd, schooltentamen of moet je afscheid van hem nemen omdat hij op reis gaat? Dan is een spandoek maken natuurlijk een super leuk idee! Laat zien hoe goed je hem wil aanmoedigen of hoe erg je hem gaat missen. Het leukste is het om dit met meerdere vrienden te doen. Zo kan iedereen met verschillende ideeën komen en kunnen jullie de leukste creatieve ideeën gebruiken.

Handig voor winkels

Een spandoek maken kan naast leuk ook handig zijn. Bijvoorbeeld voor winkels. Ze kunnen er het logo van hun bedrijf op zetten met verschillende teksten eromheen. Zo informeer je mogelijk mensen naar de producten die je aanbiedt in je winkel of naar de nieuwste kortingsacties. Op deze manier lopen geïnteresseerde mensen sneller bij je naar binnen. Als ze niet weten dat je een bepaald product verkoopt of dat er een korting is, dan nemen ze misschien de moeite niet om naar binnen te lopen.

Verschillende materialen en afwerkingen

Voor het maken van een spandoek kun je veel verschillende soorten materiaal gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld de materialen: vlaggendoek, meshdoek, bisonyldoek en blockout. Vervolgens kun je er nog voor kiezen om het materiaal te laten omzomen of om er ringen in te plaatsen. Deze ringen kunnen over de gehele zijkant van het doek lopen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze ringen enkel in de hoeken te laten zetten. Het spandoek kun je dan nog versieren met mooie kleuren, teksten en logo’s. Een spandoek maken wordt op deze manier erg leuk om te doen.

spandoek-maken

Stef