Restaurant Le Défi in hotel BonAparte.

Dit luxe en sfeervolle hotel in de Achterhoek beschikt over een a la carte restaurant met een knipoog naar de Gelderse streek. Restaurant Le Défi (uit het Frans vertaalt ‘de uitdaging’) heeft een uitstekende keuken die dagelijks is geopend van 8:00 uur tot 21:30 uur. Je kunt hier dus terecht voor een ontbijtje, een lekkere lunch maar ook dineren is hier mogelijk.

Wat staat er zoal op de menukaart?

Voordat je ergens gaat eten, ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de menukaart. Vandaar dat we je nu vast een kleine impressie geven van wat er zoal op de menukaart van Boetiek en Hotel Bon Aparte staat. Alle ingrediënten zijn dagvers en er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën.

Voorgerecht
De voorgerechten op de kaart zijn uniek, smaakvol en verrassend. Het zijn unieke combinaties die een heerlijke smaak hebben. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van gerookte zalm met limoen, rivierkreeftjes met avocado en tonijn tartaar met een krokant korstje en teri-yaki dressing

Hoofdgerechten
De hoofdgerechten op de kaart zijn erg verrassend en bevatten unieke en lekkere combinaties. Denk bijvoorbeeld eens aan kalfshaas met gnocchi of risotto, pompoen en walnoot. Alle gerechten hebben een knipoog naar de Gelderse streek

Desserts
Hoe vol je ook zit, er is altijd plaats voor een hotel-bonaparte-menukaartheerlijk dessert. Kies voor een lekkere lasagne van kletskop, roodfruit en vanille, of dame noir. Maar, naast deze zijn er nog meer heerlijke toetjes om uit te kiezen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.
Van vlees tot vis, van salade tot gevogelte, of misschien wel een combinatie hiervan, er zijn genoeg heerlijke gerechten om uit te kiezen. Er zal altijd wel iets op de kaart staan wat je lekker vindt. Daarnaast kun je het natuurlijk ook altijd aangeven wanneer je een ingrediënt niet lust, of hier bijvoorbeeld allergisch
voor bent.

 

Stef