Maak reclame met een spandoek

Het spandoek is een van de populairste reclame middelen. Ze zijn namelijk binnen en buiten te gebruiken. Het handige hiervan is dat deze en opnieuw te gebruiken is, maar ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen. Je kunt jouw doeken zo groot en uitgebreid als jij maar wilt maken. Wil jij enkel jouw logo met een verwijzing erop hebben, dat kan! Of wil jij juist een uitgebreid ontwerp met veel kleuren, ook dat kan!

Het spandoek bedrukken

Laat daarom direct jouw spandoeken laten bedrukken bij een drukkerij, online of offline. Alle doeken kunnen tegenwoordig volledig bedrukt worden. Dit houdt in dat het volledige formaat, plus de voor- en achterkant allemaal bedrukt kunnen worden. En dit altijd in full color bedrukking! Dit zorgt ervoor dat jij zo uitgebreid mogelijk kan zijn in jouw ontwerp.

Jouw spandoek materiaal

Welk materiaal is er nu allemaal? Je hebt tot wel 4 verschillende soorten materialen, namelijk: 115 grams vlaggendoek, 360 grams meshdoek, 510 grams bisonlydoek en 610 grams blockout.

115 grams vlaggendoek is het lichtste materiaal. En wappert daarom ook bij de minste wind al. Dit zorgt ervoor dat deze niet erg geschikt is voor buitenreclame. Tenzij een wappering natuurlijk je doel is. Vlaggendoek is het enige echt stoffen materiaal.

360 grams meshdoek is een al wat zwaarder gewoven materiaal. Meshdoek is perfect te gebruiken als doek rondom de tennisbaan. De kleine gaatjes zorgen ervoor dat ze niet op de hekken kletteren. Meshdoek is een licht materiaal dat niet wappert, ideaal voor hele grote formaten.

510 grams bisonyldoek is het meest gekozen materiaal. Dit omdat het bisonyldoek een mooi glad oppervlak heeft wat ervoor zorgt dat de print er heel goed tot zijn recht komt. Bovendien is het een van de goedkoopste materialen!

610 grams blockout is ideaal voor een dubbelzijdige bedrukking. Het zware blockout doek is door zijn zwarte kern goed aan beide kanten apart te bedrukken. Perfect als je verschillende informatie wilt geven, afhangend van wie aan welke kant staat.

Maar welk materiaal is nu ideaal? Dat ligt aan wat je precies wilt bereiken met jouw spandoek. Wil jij een groot formaat, om bijvoorbeeld een gehele muur af te schermen, kies dan voor meshdoek. Wil jij een luxe print op een mooi glad materiaal. Kies dan voor het bisonyl doek.

Zorg wel altijd dat je precies weet hoe groot het oppervlak is dat je met de spandoek af wilt zetten. Zodat je precies weet hoe groot je spandoek moet worden. Anders zit je plots met of een te klein, of juist een te groot formaat.

laten-bedrukken-spandoek

Stef