Een actief hotel in de Achterhoek!

De meeste mensen die op vakantie gaan, doen dit in het buitenland. Lekker liggen aan het strand en heerlijk tot rust komen. Voor velen is dat de perfecte omschrijving van hun vakantie. Maar, er zijn ook genoeg mensen die liever kiezen voor een actieve vakantie in eigen land. Oftewel: precies het tegengestelde van een luie vakantie op het strand. Een vakantie in Nederland lijkt in de eerste instantie misschien saai, maar er valt genoeg te beleven wanneer je opzoek bent naar een actieve vakantie in Nederland. Denk bijvoorbeeld eens aan de Achterhoek. In het oosten van Nederland zijn genoeg plekken om te mountainbiken, te wielrennen, te survivallen en te wandelen. Maar, dit gebied beschikt ook over tal van tennisbanen, voetbalvelden, volleybalvelden en meer! Ontdek welke sport het beste bij jou past, tijdens een actieve Achterhoekse vakantie.

Hotel in de Achterhoek boeken

Wanneer je een tijdje in de Achterhoek blijft, heb je natuurlijk wel een plaats nodig om te kunnen overnachten en te leven. In de Achterhoek vind je tal van hotels waar je meer dan prima kunt overnachten. Denk bijvoorbeeld eens aan een monumentaal pand die beschikt over 38 prachtige hotelkamers met alles erop en eraan. Tevens beschikt een mooi hotel in de Achterhoek ook over een luxe restaurant, een gezellige bistro, een zwembad en sauna en een sfeervolle inrichting. Een hotelovernachting in de Achterhoek is gezellig voor het hele gezin, maar ook voor vriendengroepen of met je geliefde. Iedereen jong en oud zal zich vermaken in de Achterhoekse omgeving. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel bent uitgekeken, want er valt genoeg te zien! Van musea tot prachtige routes om fietsen en wandelen, voor ieder is er iets wils. Dus ook wanneer je liever niet te actief bezig bent op vakantie, zal je je in de Achterhoek prima vermaken!

achterhoeks-hotel

Stef