Waar laat je je computer repareren in Scheveningen?

Bij Scheveningen denk je aan zon, zee en strand, niet direct aan kapotte beeldschermen of een moederbord dat ermee ophoudt. Toch zitten er in en nabij Scheveningen aardig wat bedrijven die je kunnen helpen voor als je geliefde en gehate computer er ineens de brui aan geeft.

Het internet

Even googelen geeft je een schat aan informatie over computer reparatie bedrijven in Scheveningen en Den Haag. De bovenste resultaten zijn altijd adwords links, betaalde advertenties. Hoewel veel mensen deze overslaan hoeft dat niet direct omdat betalende bedrijven graag willen dat ze een goede match zijn met jouw zoektermen anders kost het hun geld.

Google Maps

Onder de adwords vind je de kaart van Google Maps, ook vindbaar met het tabblad ‘Maps’. Met eenvoudig in-  en uitzoomen wordt je zoekgebied groter en kleiner en zie je precies welke bedrijven er allemaal zitten. Niet alle bedrijven die google maps geeft hoeven altijd even relevant te zijn. Ook kan de kaart ervoor zorgen dat je alleen maar heel dicht in de buurt kijkt terwijl er iets verderop ook een goed bedrijf kan zitten met een haal- en brengservice, waarbij afstand dus minder belangrijk is.

Waarom reviews belangrijk zijn

Reviews worden in Google maps aangegeven met oranje sterren. Als er minder dan vijf reviews zijn publiceert Google de data niet omdat er dan te weinig datapunten zijn om een redelijk oordeel te vellen. Ook met minder dan tien reviews is het moeilijk te zeggen of dit wel een goed beeld geeft van het bedrijf. Reviews zijn echter belangrijk omdat ze, ondanks dat ze niet aselect zijn, toch een goede indicatie kunnen geven, zeker als je er ook een paar leest.

Reparatie in de buurt van Scheveningen

PC Refresh

Gelegen aan de Stephensonsstraat niet ver van de Laan van Meerdervoort timmert dit bedrijf aardig aan de weg. Ze specialiseren zich in reparatie van pc’s, laptops, tablets en mobiele telefoons. Je kunt je computer naar de werkplaats brengen of gebruik maken van de haal- en brengservice. Ook voeren ze geheel vrijblijvend een diagnostische test uit, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Ze hebben goede reviews waarin de klantvriendelijkheid en snelle service wordt aangeprezen.

PC070 Computers en Repair

Dit bedrijf zit op de Frederik Hendriklaan. Ze leveren verschillende diensten, waaronder reparatie, installatie, hulp bij hard- en softwareproblemen en onderhoud. Daarnaast verkopen ze ook pc’s, laptops, tablets, telefoon en verscheidene hardware onderdelen. Ook bieden ze hulp op locatie.

Mega1

Mega 1 verkoopt onder andere pc’s, laptops en game pc’s maar daarnaast leveren ze professionele reparaties. Ze zitten op de Badhuisstraat. Ze leveren diensten zoals reparatie, data recovery en hulp aan huis. Bij reparatie noemen ze dingen als virus verwijderen, scherm reparatie en upgrading.

Automatisering en Advies Services

Niet ver van Mega1 ziet Automatisering en Advies Services, op de Kotterstraat. Hoewel hun website even wennen is, leveren ze professionele diensten zoals reparatie, installatie van netwerken, data recovery, software op maat en cursussen. Ze bieden gratis computertesten aan via de website en gratis telefonische hulp en zijn ook in het weekend open.

nTerra

nTerra zit aan de Valeriusstraat. Ze doen aan onderhoud, onderzoek van computerproblemen, virus verwijdering en software upgrading. Ook verkopen ze computers en komen ze thuis langs, met name voor netwerkinstallatie en problemen.

Stef