Je telefoon verzekeren tegen verlies

Het komt vaak voor. Je gaat een avondje stappen met je telefoon in je broekzak, en wanneer je even je berichtjes wil checken voel je ‘m niet meer. Omdat je al een paar drankjes hebt gehad, weet je ook niet meer waar je allemaal geweest bent. Zoeken in een volle kroeg is een onmogelijke taak, en de kans is groot dat iemand anders zijn kans schoon zag en jouw waardevolle apparaat heeft meegenomen. Je telefoon opgeven als vermist bij de desbetreffende kroeg is een optie, maar de kans dat je ‘m terugziet is alsnog klein.

Stel je eigen verzekering samen

In het ergste geval zie je je telefoon niet meer terug, en heb je deze dan ook niet verzekerd. Een nieuwe smartphone is kostbaar, en na de decembermaanden zijn dit kosten die je liever niet hebt. Had je nu maar gekozen voor een verzekering toen je je toestel kocht.. Een Samsung Galaxy S7 verzekering heb je al vanaf een paar euro per maand, en je bepaalt zelf de hoogte van je premie. Kies je voor verzekeren tegen diefstal? Dan betaal je een iets hoger bedrag per maand. Wil je een eigen risico? Dan is de premie weer goedkoper. Zo betaal je nooit teveel voor dingen die je niet nodig hebt.

Schade aan je telefoon

Krijg je je telefoon wel terug? Dan is de kans groot dat deze hier en daar wat beschadigd is. En wat wil je in een volle discotheek waarbij de kans groot is dat deze een flinke klapper heeft gemaakt. Ook hier biedt een verzekering de uitkomst tegen hoge kosten. Alle reparaties aan je smartphone worden gedekt, en zo hoef jij je geen zorgen te maken over je geld. Is deze onherstelbaar beschadigd? Dan krijg je van de verzekering gewoon een nieuwe.

Stef