Auto reclame

Auto reclame, steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Het geeft een leuk gezicht dat bij een bedrijf hoort en waar je het bedrijf aan kunt herkennen. Een auto komt op meer plekken dan je denkt. Als je in de stad rijdt zien veel mensen de auto met reclame. Als deze dan ook nog eens opvalt dan zien mensen een onderscheidende auto. Wat wel van belang is is dat er goede auto’s gebruikt worden die natuurlijk wel een reclame kunnen dragen. Als je bijvoorbeeld oude auto’s gebruikt ziet dit er niet uit. Wilt u een heel wagenpark laten bedekken met reclame, dan is het mooi om dit allemaal op dezelfde manier te doen. Want als u op alle auto’s in uw wagenpark op verschillende manieren reclame bedrukt is dit verwarrend en is de reclame niet herkenbaar.

Auto - wrap

Soorten voertuigen

Reclame wordt op alle soorten voertuigen gedrukt. Op cabines van vrachtwagens die grond moeten verplaatsen, hoogwerkers die in de stad ramen van gebouwen wassen en hoge hijskranen die op bouwplaatsen aan het werk zijn. Deze voertuigen zijn veel op de weg. Ze bereiken veel mensen. Veel mensen komen deze voertuien tegen en herkennen ze als ze ze nog een keer tegen komen door de auto reclame. Op deze manier beleven mensen een soort van relatie met het merk van het bedrijf.

Materiaal

Een veel gebruikt materiaal voor reclame op voertuigen als de auto zijn plastic folies die voor een deel op de auto worden gedrukt. Of folies die over de hele auto heen worden gehaald. Dit materiaal bestaat uit plastic en hoeft niet te worden gespoten. Voor veel mensen staat dit beter bekend als een car-wrap. Car wrapping is niet alleen bekend bij bedrijven maar ook vele particulieren laten hun auto pimpen door middel van het car-wrap idee. Het idee is nog niet zo oud maar al wel erg bekend.

 

Stef