Wanddecoratie

Sommige mensen vinden dat schilderijen zijn niet meer van deze tijd zijn. Ze vinden schilderijen oubollig en worden niet veel meer verkocht. Tegenwoordig zijn er een hele boel andere manieren om de muren op te vrolijken. Grote foto’s die gemaakt zijn door beste fotografen van de wereld en op elke mooie plek op deze aardbol geschoten. De foto’s worden afgedrukt op grote doeken en opgehangen in kamers van kantoren, huizen en andere plekken. Op deze manier wordt er het mooie plaatje dat ergens op de wereld geschoten is naar de plek gebracht waar je de wanddecoratie ophangt. De foto’s aan de muur kunnen zo groot worden gemaakt als u wilt en kunnen over de hele muur geplaatst worden.

wanddecoratie

Welke foto’s zijn nu eigenlijk geschikt voor wanddecoratie?

Eigenlijk kan je elke foto wel aan de muur hangen. Maar let op welke kleuren er in de omgeving zijn en wat bij de stijl van de ruimte gaat. Er zijn ook een heel aantal ander oplossingen als u geen foto wilt maar een schilderwerk dat door een echte schilder is gemaakt. U kunt dan aan een schilder doorgeven wat u graag wilt en hij zal een schilderij op maat maken. Het materiaal waar de schildering op wordt gemaakt bestaat uit folie, textieldoek of glasvezelbehang.

Foto’s op ramen

Ook is het mogelijk om folie met mooie foto’s op ramen te bevestigen. Denk aan etalages waar u de klant wil lokken om naar binnen te gaan en een aankoop te doen of een uithangbord. De bevestiging van deze plaatjes op de ramen gebeurd door middel van 3M. De vorige genoemde decoraties gelden allemaal voor binnenshuis. Er zijn ook manieren om de buitenkant van de gevel te decoreren. Hiervoor is een materiaal nodig dat wat meer tegen het slechte weer kan en wat dan goed blijft zitten. Bergslot is hierin een echte topper. Ga naar de pagina http://www.bergslot.com/informatie/wanddecoraties/ voor meer informatie.

Stef