Feest vieren doe je in Twente, de Lutte

Viert u binnenkort uw jubilieum, een bedrijfsfeest, een groot verjaardagsfeest of een feest voor een andere gelegenheid? En zoekt u nog een nieuwe locatie? Dan zit u in de Lutte helemaal goed! Bij landgoedhotel De Wilmersberg in de Lutte is de perfecte feestlocatie voor iedere partij. Een goed geregeld feest is het halve werk. En het begint natuurlijk allemaal bij de locatie. Vanuit daar kunnen de andere voorbereidingen worden getroffen. Denk aan de aankleding, het eten, de gastenlijst en meer! Ook bij deze voorbereidingen kan de Wilmersberg u helpen. Dankzij jarenlange ervaring met verschillende feesten en natuurlijk kennis van de omgeving kan het landgoed hotel u over allerlei zaken adviseren. Hotel de Lutte draagt bij aan het perfecte feest.

Een onvergetelijke herinnering

Wanneer je de Wilmersberg kiest als feestlocatie, weet je dat je goed zit. De omgeving is prachtig en heel erg geschikt als locatie om een feest te geven. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om er te trouwens. Het landgoed heeft allure voor de gasten, de locatie is officieel geschikt als trouwlocatie en het is mogelijk om er te dineren en te overnachten. Ideaal voor gasten die een borrel willen drinken en niet meer naar huis kunnen rijden.

Vergaderen in Twente

Naast een locatie voor feesten, zit je in het oosten van het land ook helemaal goed wanneer je op zoek bent naar een locatie om te vergaderen. Bij de Wilmersberg in de Lutte vind je namelijk een unieke vergader locatie. Het gaat hierbij om een ruimte in het landgoed zelf, maar met mooi weer is het ook mogelijk om lekker buiten te vergaderen. Dankzij de gratis WiFi heb je rondom het gehele landgoed een goede en stabiele internet verbinding. Dat is natuurlijk wel nodig om een goede vergadering te kunnen hebben.

Stef