De perfecte locatie voor een familieweekend of bedrijfsfeest

Heeft u een grote familie of een bedrijf waar aardig wat mensen werken? Vind dan maar eens een locatie om een feest te houden. Met zo veel mensen kan het best lastig zijn om een mooie locatie te vinden die geschikt is voor zo’n groot aantal. Wil je graag een familieweekend organiseren of vier je binnenkort een jubileum? Dan kan de perfecte locatie natuurlijk niet ontbreken. In Twente vind je landgoed de Wilmersberg. Een schitterend landgoed in een rustige omgeving met veel natuurlijk. Je kijkt je ogen uit in de Lutte. Er is van alles te doen voor grote groepen.

Wat is er zoal te doen in de omgeving

Maak een tocht langs gezellige kleine dorpjes met een nostalgische bus en ga lekker picknicken, of kies er voor om met een huifkar door de omgeving met hapjes en drankjes voor onderwerp. Wat ook een leuke activiteit is om fruit te plukken bij Duvelshofke. In Denekamp vind je Natura Docet Wonderryck, ook een enorm leuke activiteit voor groepen in de omgeving. Daarnaast kun je van de Lutte naar Enschede afreizen, voor een bezoekje aan het Rijksmuseum Twente en een wandeling door de wijk Roombeek.

Zalen, ruimtes en de tuin

Bij landgoed de Wilmersberg zijn er diverse ruimtes en zalen die je kunt afhuren. Bij een zomers zonnetje is het ook mogelijk om een feest te geven in de tuin van het landgoed. Ruimte genoeg voor (grote) groepen. Reis af naar het oosten van het land en geef een feest om nooit te vergeten.

Andere mogelijkheden

Naast een familieweekend, een bedrijfsfeest of een jubileum is het ook mogelijk om te trouwen op het landgoed! De sprookjesachtige omgeving past perfect bij ieder thema. Een trouwdag is sowieso onvergetelijk, maar zeker wanneer je het laat plaatsvinden bij landgoed Wilmersberg de Lutte.

Stef