Wat is er allemaal te beleven bij de Wilmersberg?

Landgoed en hotel de Wilmersberg heeft je enorm veel te bieden! Zowel in de omgeving van het landgoed als op het landgoed zelf. Je kijkt er je ogen uit. Er is gedacht aan zowel jong als oud, dus niemand hoeft zich te vervelen. Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven valt in de Lutte? Kom dan eens langs bij dit prachtige landgoed in het oosten van het land en laat je verbazen. Het eten, de hotelkamers, de omgeving en de faciliteiten vallen goed in de smaak en zullen je zeker bevallen. Waar wacht je nog op? Maak een reservering en kom eens gezellig langs in Twente.

Wat is er te doen in de omgeving?

De omgeving van de Lutte en Twente is heel rijk aan prachtige natuur. De omgeving van het hotel in de Lutte is rustig en perfect om een mooie wandeling of fietstocht te maken. Kom helemaal tot rust en geniet van het gefluit van de vogels en het geloei van de koeien. Bezoek de pittoreske dorpjes in de omgeving of ga winkelen in de grotere steden in de buurt. Er is voor iedereen wat leuks te vinden. Denk aan sportfaciliteiten, mooie bezienswaardigheden en meer! De omgeving van de Lutte is uiterst geschikt om in enkele dagen te verkennen.

Het landgoed de Wilmersberg

Naast de prachtige omgeving heeft het landgoed zelf ook aardig veel te bieden. Hou je van spa, wellness en beauty? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan de sauna, het Turkse stoombad, het verwarmde zwembad, de whirlpool of neem een lekkere massage. Voor de wijnliefhebbers is er een wijnproeverij en een wijngaard en voor iedereen die liever sportief bezig is, is er een tennisbaan. De kleintjes kunnen lekker ravotten in de bossen en hutten bouwen, maar natuurlijk ook verstoppertje spelen, voetballen of iets anders. Er is genoeg ruimte rondom het hotel en het landgoed, dus er is genoeg te beleven.

 

Stef