Pennen: een populair relatiegeschenk

Wil je pennen laten bedrukken? Dan ben je bij relatiegeschenken.nl aan het juiste adres. Een pen is een leuk en handig relatiegeschenk. Deze kun je aan je klanten geven tijdens afspraken of beurzen. Door bijvoorbeeld je logo op pennen te laten bedrukken krijg je meer naamsbekendheid. Het cadeau geven van een pen aan iemand is een vorm van waardering. Je kan bij relatiegeschenken.nl heel veel pennen inslaan met als doel reclame te maken, maar je kunt ook een pen laten bedrukken om er een origineel persoonlijk cadeau van te maken.

Alles is mogelijk

Je kunt zelf je pen ontwerpen. Elke opdruk is mogelijk. Het handige is dat je meteen een digitaal voorbeeld krijgt, zodat je de pen kunt beoordelen. Wanneer je tevreden bent wordt alles snel in werking gezet om ervoor te zorgen dat de pennen binnen korte tijd bij jou thuis geleverd worden.

Keuze uit verschillende pennen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten pennen. Zo zijn er metalen pennen, vulpennen, luxe pennen, goedkope pennen, parker pennen, eco pennen en watermark pennen. Ook hebben ze speciale pennen die in kleine oplage beschikbaar zijn. Al deze pennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Blauw, bruin, geel, roze, zwart, zilver en ga zo maar door. Er is ook een zogenoemde multicolour editie. Zoals het woord al zegt, bevat deze pen meerdere kleuren. 

Een handige website

Op de website kun je gemakkelijk zoeken en navigeren. Alle producten staan netjes en overzichtelijk geordend op pen categorie. Binnen de categorie kun je je zoekopdracht verfijnen. Zo kun je sorteren op prijs of op één van de categorieën: actie, nieuw en populair. Om het nog makkelijker te maken kun je de gewenste kleur aanklikken.

Wat zijn de kosten?

De prijzen zijn uiteenlopend. Vanzelfsprekend is een kleine oplage goedkoper dan een hele grote oplage. Daarnaast zit er nog prijsverschil in de pen zelf. Simpele balpennen zijn goedkoper dan luxe pennen. Op de website kun je direct bestellen, maar het is ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Een pen is het meest populaire en handige geschenk wat er is. Als iemand zijn of haar pen per ongeluk achterlaat in de trein is er altijd iemand die hem vindt. Op deze manier kan de reclame voor je bedrijf erg ver reiken.

Stef