Een divers aanbod in wilgenmatten

Wilgenmatten kunnen tegenwoordig voor veel dingen in en om je huis gebruikt worden. Ze zijn een mooie decoratie voor in je tuin. Zo kun je ze gebruiken als tuinafscheiding, maar kun je ze ook gebruiken om je huidige tuinafscheiding mee te decoreren. Bekijk dus goed wat je er mee wilt doen, en meet ook op hoeveel je denkt nodig te hebben van de wilgenmatten. Zo voorkom je dat je te weinig besteld bij Tuinchamp en dat je uiteindelijk met nog een kaal stuk blijft zitten. Het voordeel is wel dat Tuinchamp binnen een dag hun producten levert. Dus zo’n groot probleem is het ook niet als je een dag moet wachten.

Het plaatsen van de wilgenmatten

Het plaatsen van de wilgenmatten is een van de gemakkelijkste dingen. Je kunt dit namelijk makkelijk doen doormiddel van speciale haakjes die je in de wilgenmatten kunt klikken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van tirips deze kun je gemakkelijk door de matten heen schuiven en bevestigen aan het ding waar jij hem wilt hebben. Als je de wilgenmatten wilt gaan gebruiken voor afscheiding van verschillende planten in je tuin, kun je de matten gemakkelijk een deel ingraven in je tuin. Zo blijven ze stevig zitten en heb je geen gedoe met het monteren. Je moet dan alleen wel zorgen dat je het goed en stevig aandrukt. Anders is er een kans dat het bij een regenbui gaat verschuiven.

Koop de matten op rol

Als je een grote hoeveelheid van wilgenmatten nodig hebt is het gemakkelijk om ze op een rol te kopen. Zo heb je in een keer een grote hoeveelheid en hoef je niet elke keer terug om delen wilgenmat te kopen.

Stef