Het voordeel van wilgenmatten op rol

Veel mensen die in de stad wonen klagen wel eens over dat ze weinig privacy in hun eigen tuin hebben en dat ze hier graag iets aan willen. In de meeste gevallen is de tuinafscheiding niet goed en kunnen bijvoorbeeld de achterburen zo in je achtertuin kijken. Meestal is je achtertuin het enige stukje tuin waar je (bijna) de volledige privacy hebt. De wilgenmatten op rol kunnen hiervoor een goede, en relatief goedkope, uitkomst bieden. Als de wilgenmatten aan wilt schaffen is het wel handig dat je van te voren even opmeet hoeveel je nodig denkt te hebben. Het zou namelijk vervelend zijn als je er later achter komt dat je veel te weinig hebt gekocht.

Wat kun je er nog meer mee?

Het handige van de wilgenmatten op rol is dat je ze kunt gebruiken als je bijvoorbeeld een moestuin hebt. Met de wilgenmatten op rol kun je de afscheidingen van de verschillenden plantjes bijvoorbeeld aangeven. Dit kan handig zijn als de plantjes nog niet echt gegroeid zijn en je dus niet kan zien waar je verschillende plantjes liggen in je moestuin. En als laatste kun je er bijvoorbeeld je saaie balkon iets natuurlijker mee uit laten zien.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen verschillen, zoals bij veel producten, door de verschillende maten. Daarnaast heb je ook nog matten van andere materialen en deze verschillen ook qua prijs. Het ene materiaal kost namelijk meer dan het andere materiaal. Zo zijn wilgenmatten duurder dan de rietenmatten. Ook hebben ze wilgenmatten een hele andere kleur dan de rietenmatten.

Stef