Ik wil mijn tuinhuis als extra kamer gebruiken, wat is mogelijk? 

U vindt al een tijdje dat u te klein woont en bent opzoek naar een oplossing voor dit probleem. Een logische oplossing hiervoor zou zijn om groter te gaan wonen maar hier komen ook vaak nadelen bij kijken. Zo kan het een enorme tijd duren voor u eindelijk een nieuw huis heeft gevonden of u uw oude huis verkocht heeft. Een betere oplossing is om het probleem dicht bij huis op te lossen en hier te zorgen voor een extra kamer. Bij een houten tuinhuisje denken mensen vaak aan een ideale opbergruimte. Maar wist u dat deze ook ideaal is als extra kamer? Dit zijn enkele mogelijkheden voor gebruik van uw tuinhuis als extra kamer.

Tuinhuisje als werkkamer

 

Een reden om een extra kamer in uw huis te willen is omdat u steeds vaker vanaf huis moet werken. Soms is de mogelijkheid er niet om dit in uw eigen huis te doen. Zo kan een kamer te klein zijn, zal er teveel overlast zijn van de kinderen of andere geluiden thuis of er zijn simpelweg geen kamers meer over. Een manier om dit op te lossen is om te kiezen uit een mooi groot tuinhuisje of blokhut van hout waarin u in alle rust vanuit huis kan werken.

Tuinhuisje als woonkamer

 

Soms heeft u behoefte aan een grotere of extra woonkamer. Sommige huizen kiezen voor een extra grote keuken op de benedenverdieping wat ten koste gaat van de grote van de woonkamer. Ook kan het zijn dat de woonkamer vaak wordt opgeëist door de kinderen. Met een houten tuinhuisje of blokhut als extra kamer wordt dit dan meteen opgelost. U kunt nu zelf gebruik maken van deze extra kamer of natuurlijk de kinderen erheen sturen.

Tuinhuisje voor de kinderen

 

De kamer is natuurlijk niet alleen geschikt als woonkamer voor de kinderen. Deze extra kamer kan ook omgebouwd worden tot extra speelkamer zodat er in uw huis zelf extra ruimte over is. Kies voor leuke kleuren voor de muren (roze voor de meisjes of blauw voor de jongens) en bouw het houten tuinhuisje om tot ideale speelplek voor de kinderen.

Bent u nu geïnteresseerd in een houten tuinhuisje als extra kamer. Bij Lugarde is alles mogelijk en kunt u uw eigen tuinhuisje compleet zelf samenstellen! Kijk op www.lugarde.nl

Stef