Feest vieren met vrienden en familie onder uw veranda

Bent u echt een buitenmens? En houdt u van een feestje, dan is het tijd om een tuinfeest te organiseren onder uw veranda. Dit kunt u doen met vrienden of familie en natuurlijk kan het ook met beiden. Een feest in de tuin kan zowel in de zomer als de winter.

Tips om uw tuinhuis in goede sferen te brengen


U heeft een mooie uitnodiging gestuurd om eventueel een gave winterbarbecue te geven of een gave cocktailparty onder uw veranda.  Voor een feilloos feest moet u ervoor zorgen dat alles er op en top uit ziet. U wilt ervoor zorgen dat uw gasten het helemaal geweldig vinden.

  1. Zorg ervoor dat u genoeg plekken heeft om te zitten en te staan onder uw veranda. Als het buiten en onder de veranda is, is het van belang dat u buiten ook genoeg plek heeft. U kunt ervoor kiezen om statafels te plaatsen of een grote tafel waar iedereen aan kan zitten. Bij lekker weer kunt u er altijd voor kiezen om een tafel onder uw veranda te plaatsen als buffettafel of hapjes tafel.
  2. Het is belangrijk dat u goede verlichting heeft zodat het feest lang door kan gaan. Kies voor goede sfeerlampen.
  3. Maak gebruik van accessoires om uw veranda gezellig te maken. Zet kaarsen op tafel, gebruik ledstrips en slingers. Zorg ervoor dat het er aantrekkelijk uit ziet.
  4. Als u een feest organiseert onder uw veranda in de winter, is het handig om dekentjes neer te leggen voor uw gasten, zodat ze het lang koud hebben.

Wilt u graag een tuinfeest organiseren onder uw veranda, maar u heeft nog geen veranda? Kijk op www.lugarde.nl voor aanbouwveranda’s en vrijstaande veranda’s.

Stef