Een weekendje weg in eigen land

Een momentje rust nemen verdient iedereen na een lange en drukke periode. Het is dan heerlijk om er even tussenuit te piepen en een weekendje op vakantie te gaan in eigen land. Bij landgoed hotel de Wilmersberg in het oosten van ons land zit je dan helemaal op je plek. Dit vier sterren hotel bevindt zich op een van de mooiste locaties in de regio, omringd door veel groen en rust. Het is daarom de perfecte locatie om je even terug te trekken en alle stress van de afgelopen periode te vergeten. Geniet van diverse faciliteiten en ontdek de omgeving in de buurt. Zowel het hotel zelf als de Twentse streek hebben veel te bieden. Benieuwd wat? Lees dan zeker nog even verder en ontdek waarom Twente de perfecte locatie is voor een weekendje weg.

Hotel in Twente

Landgoed de Wilmersberg is een modern hotel dat van alle gemakken voorzien is. De kamers zijn ruim en voorzien van een heerlijk bed. Daarnaast vind je er alle benodigdheden die je nodig hebt om optimaal van je verblijf te genieten. Ook zijn er tal van faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een wellness boutique met Turks stoombad, overdekt zwembad, whirlpool, sauna en meer. Vind je het leuk om sportief bezig te zijn? Sla dan een balletje op de tennis- of golfbaan, of maak een fiets- of wandeltocht door de natuur rondom het hotel. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hapje te eten in het restaurant. Hier wordt zowel ontbijt, lunch, als diner geserveerd.

De omgeving

Kom je uit het noorden, zuiden of westen van Nederland? En ben je nog nooit in het oosten van ons land geweest? Dan wordt het hoog tijd om dat eens te doen. Bezoek Landgoed de Wilmersberg in Twente, tot snel!

Afbeeldingsresultaat voor de wilmersberg

Stef