Welke afmetingen zijn mogelijk bij een carport?

Een carport is erg handig om te hebben. Zo kunt u uw auto beschermen tegen allerlei weersinvloeden, zoals de vrieskou in de winter. Een carport is in verschillende maten te verkrijgen. U kunt kiezen voor een kleine carport, zodat deze gemakkelijk in uw tuin past, of voor een dubbele carport. U kunt deze dan gemakkelijk delen met bijvoorbeeld uw partner. Alles is mogelijk!

Meerdere auto’s

Heeft u meerdere auto’s bij u op de oprit staan? Het kan zijn dat u en uw partner allebei een auto bezitten. Misschien is uw dochter net 18 jaar geworden en heeft ze haar eigen auto gekocht. U kunt ervoor kiezen om voor elke auto een carport aan te schaffen, maar dat is niet nodig.

Tegenwoordig is het mogelijk het formaat van een carport aan te passen. Zo kunt u een carport nemen die groot genoeg is om twee auto’s onder te parkeren. Een dubbele carport is ideaal. Er staan dan geen twee losse carports in uw tuin, wat mogelijk niet mooi oogt, maar de carport is een geheel. Dit geeft een strakke look in uw tuin en is zeker aan te raden als u meerdere auto’s heeft.

Klein maar fijn

Ook een kleine auto heeft last van weersinvloeden. Met een kleine auto heeft u slechts een kleine carport nodig. Zo houdt u ruimte in de tuin over voor bijvoorbeeld een jacuzzi of een lounge set om lekker te kunnen ontspannen. Dit is een ideale combinatie!

Een kleine carport is ook ideaal als u niet erg veel ruimte in uw tuin heeft. Zo hoeft ook u in de winter niet elke dag de ruiten van uw auto te krabben. Misschien dacht u niet dat u plek in de tuin had voor een carport, maar een carport kunt u in elk formaat bestellen. Zo is er altijd een formaat dat klein of groot genoeg is om in uw tuin te passen.

Een tuin kan verschillende groottes hebben, net als een auto. Heeft u een grote tuin en een grote auto of juist een kleine auto? Ook met een kleine tuin kan de juiste carport gevonden worden. Elk formaat is mogelijk! Met een persoonlijke carport beschermt u uw auto tegen weersinvloeden. Lijkt u dit ook wel wat, groot of klein? Bekijk het brede assortiment aan carports van Lugarde op www.lugarde.nl.

Stef