Trek erop uit in de Twentse natuur!

Twente biedt ieder wat wils, zowel jong en oud kan zich prima vermaken in de omgeving van deze streek. Dit komt omdat Twente veel meer te bieden heeft dan de meeste mensen denken. De regio van Twente staat bekend om de mooie natuur en prachtige bossen en weides, maar daarnaast is er nog veel meer te beleven. Toch blijft het wandelen en fietsen een hoofdreden waarom mensen afreizen naar het oosten van Nederland. Ben je nieuwsgierig wat de Twentse regio en natuur jou allemaal kunnen bieden? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten.

Wandelen in de omgeving

Een fijne ochtendwandeling door de prachtige natuur, dat wil je toch elke dag? Kom een weekend of een midweekje naar Twente en het is mogelijk om dit iedere dag te doen! In de Lutte, een klein dorpje in Twente, vind je landgoed hotel de Wilmersberg. Dit hotel is het startpunt van diverse wandelroutes. Trek erop uit en maak iedere dag een fijne wandeling waarbij je je ogen uitkijkt.

Maak een fietstocht

Is een wandelen niet helemaal jouw ding? En ben je liever op een andere manier sportief bezig? Trek er dan op uit met de fiets. Je kunt met de fiets ook prachtige routes afleggen en je kunt daarbij verder in de omgeving komen en grotere afstanden afleggen. Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke dorpjes in de regio of fiets naar Enschede en ga een dagje shoppen. Daarnaast kun je ook nog andere leuke activiteiten ondernemen en bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan een museum in de regio of ga met de fiets naar bijvoorbeeld een leuk terrasje in de buurt. Er valt genoeg te beleven, dus kom zeker eens langs voor een wandel- of fietstocht in Twente!

Stef