In Overijssel vind je dit vier sterren hotel

Overijssel is misschien wel de leukste provincie van heel Nederland. Zeker wanneer je een locatie zoekt om een weekendje naar toe te gaan met je geliefde, vriendengroep of gezin. Er is van alles te beleven, voor zowel jong en oud. En dit is allemaal per fiets af te leggen. De Twentse streek staat bekend om de vele fietstochten door de prachtige natuur, maar ook wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ben je nieuwsgierig wat Overijssel jou te bieden heeft? Plan dan maar vast een weekend in en en boek een Luxe hotel Overijssel zoals de Wilmersberg.

Overnachten in Overijssel

Een dagje Overijssel is eigenlijk niet lang genoeg om al het moois in de regio te zien. Het is daarom raadzaam om een hotelovernachting in Overijssel te boeken zodat je alle tijd hebt om de provincie te ontdekken. Er is zo veel te beleven, dat je beter rustig de tijd kunt nemen om overal de tijd voor te kunnen nemen. Ben je geïnteresseerd in hotel de Wilmersberg en nieuwsgierig naar de faciliteiten waar het hotel over beschikt? Wij vertellen je meer, zodat je bijna niet anders dan direct een overnachting kunt boeken.

Faciliteiten van het hotel

Of je nou graag actief bezig bent, of juist houdt van een rustige overnachting je zit bij dit Hotel in Overijssel zeker goed. Je kunt genieten van de rust in de omgeving, een gezichtsbehandeling in de wellnessboutique of een duik in het verwarmde binnenzwembad. Daarnaast kun je ook actief bezig gaan. Het hotel beschikt over een tennisbaan maar je kunt ook een paar meter verderop een balletje slaan op de golfbaan. Ben je liefhebber van de natuur? Maak dan een wandel- of fietstocht in de omgeving en kijk je ogen uit in de omgeving van Twente. Na uren lang lopen of fietsen ben je het nog steeds niet zat.

Afbeeldingsresultaat voor hotel wilmersberg

Stef