Gebruik uw veranda ook in de winter, wij geven u drie tips

In het voorjaar kunt u heerlijk genieten van uw veranda. De zon schijnt en het is lekker warm, dus u kunt buiten ontspannen met een koud drankje. Helaas is dit niet het hele jaar door het geval. In de winter kan het buiten erg koud worden, waardoor u misschien niet veel zin heeft om buiten te zitten. Er is goed nieuws! Wij hebben drie tips verzameld zodat u ook in de winter uw veranda kunt gebruiken en heerlijk van uw tuin kunt genieten.

  1. De beste tip om uw veranda in de winter te kunnen gebruiken is om deze af te sluiten. De koude en gure wind kan een afgesloten veranda niet bereiken. Om toch de open look van een veranda te behouden, kunt u kiezen voor glazen schuifwanden. Hiermee behoudt u het uitzicht op uw prachtige tuin, maar kunt u toch van de warmte op uw veranda genieten. Dit is de perfecte combinatie.

 

  1. Als het binnen koud is, gaat de verwarming of openhaard al snel aan. Dit genereert veel warmte, waardoor u het snel niet meer koud heeft. Deze manier kunt u ook bij uw veranda toepassen. Er zijn veel verschillende modellen van heaters verkrijgbaar. Dit zijn verwarmingen voor buiten, zoals u deze ook op uw favoriete terras vindt. Veel hiervan zijn op basis van echt vuur, wat veel warmte creëert. Zo kunt u uzelf snel en gemakkelijk op uw veranda opwarmen.

 

  1. Houdt u van een simpele veranda? Dan is het mogelijk dat glazen schuifwanden of grote heaters niet volledig uw stijl reflecteren. Ook van een open veranda zonder verwarming kunt u in de winter gebruikmaken. Dit kan zelfs erg gezellig zijn. Kleed u warm aan en ga gezellig met uw familie of vrienden dicht bij elkaar zitten. Zo zal niemand het koud krijgen en kunt u gezellig samen van een warm kop koffie of thee genieten.

Een veranda is erg geschikt voor de warme zomertemperaturen, maar kan dus ook erg goed gebruikt worden in de koude wintermaanden. Hoe u dit doet, hangt volledig van uw stijl af. U kunt voor een moderne look gaan met glazen schuifwanden of voor een gezellige sfeer met een warme sjaal en een kop thee. Waar u ook voor kiest, u kunt veel plezier hebben van uw veranda. Heeft u nog geen veranda in uw tuin? Bekijk het brede assortiment aan veranda’s van Lugarde op www.lugarde.nl.

Stef