Kom overnachten in de Lutte, Overijssel

De Lutte is een klein plaatsje in Overijssel, dicht bij de Duitse grens. Je rijdt er binnen een paar minuten doorheen, waardoor je niet optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Erg jammer, want de Lutte heeft veel moois te bieden. Sterker nog, de Lutte is een populaire locatie voor toeristen om er een weekendje tussenuit te gaan. Ook mensen die onderweg zijn voor afspraken of zaken maken maar al te graag een tussenstop in dit kleine plaatsje in Overijssel en dat is natuurlijk niet zonder reden. Je vindt in het oosten van het land namelijk landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit gezellige en luxe familiehotel heeft 4 sterren en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt, en meer. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze locatie om te overnachten? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je meer over de Wilmersberg.

Hotel in de Lutte

Kom gezellig overnachten in het oosten van Nederland en breng een bezoekje aan de Lutte. Je kijkt er gegarandeerd je ogen uit. Zeker liefhebbers van de natuur kunnen hier hun hart ophalen. Maak een wandel- of fietstocht door de regio en trek erop uit. Iedereen kan zich opperbest vermaken hier in de omgeving. Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven. Ook het hotel zelf heeft veel te bieden. Overnachten in Overijssel staat garant voor genieten en plezier. Neem een duik in het verwarmde zwembad of geniet van een bezoekje aan de sauna. Ben je liever actief bezig? Sla dan een balletje op de tennis- of golfbaan. Tevens kun je heerlijk dineren in het restaurant of tot rust komen in de lounge van het hotel. Boek een arrangement naar jouw smaak en kom eens langs in Oost-Nederland. We staan klaar om je te ontvangen bij landgoed en hotel de Wilmersberg. Meer informatie? Klik hier en je wordt doorgelinkt naar de website.

Gerelateerde afbeelding

Stef