Een overnachting boeken in de Twentse streek

Moet je binnenkort afreizen naar het oosten van het land? En ben je specifiek op zoek naar een hotel in de regio waar je kunt overnachten? Overweeg dan eens om langs te gaan bij landgoed en hotel de Wilmersberg in de Lutte. Dit kleine plaatsje ligt vlakbij de Duitse grens en staat bekend om de prachtige groene natuur. Ben je een groot liefhebber van de natuur? Dan is deze locatie precies waar je naar op zoek bent. Landgoed en hotel de Wilmersberg bevindt zich midden in de prachtige natuur en vanaf iedere hotelkamer heb je een adembenemend uitzicht over de bossen. Maar, daarnaast heeft het hotel natuurlijk nog veel meer te bieden, evenals de omgeving in de regio. Zou je graag meer willen weten over het hotel en de regio voordat je een overnachting boekt in Twente? Dan is dat heel goed te begrijpen. Wij gaan je daarom in dit artikel alles vertellen wat je moet weten, voordat je een hotel in Twente boekt.

Hotel in Twente

Landgoed en hotel de Wilmersberg is een begrip in de Twentse streek, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dankzij de gastvrijheid, moderne inrichting en vele fijne faciliteiten kan het niet anders dan dat je een fijne ervaring hebt bij dit hotel. Verken de omgeving of geniet van de faciliteiten die behoren tot het hotel. Ben je bijvoorbeeld graag actief bezig? Maak dan een fiets- of wandeltocht in de omgeving of sla een balletje op de golfbaan. Vind je het juist heerlijk om even te relaxen en rustig aan te doen? Dan kun je even helemaal tot rust komen in de wellnessboutique. Hier maak je gebruik van diverse wellness faciliteiten zoals een verwarmd binnen zwembad, whirlpool, Turks stoombad, infrarood sauna, diverse massages en behandelingen en meer! Tot snel bij dit hotel in Twente.

Afbeeldingsresultaat voor twentse streek

Stef