Trek er eens op uit in de Twentse natuur

Ben je groot liefhebber van de natuur en kun je uren dwalen door bossen, weilanden en natuurgebieden? Kom dan zeker eens een weekend of midweek naar Twente. De Twentse natuur is ontzettend mooi, en zeker rond deze tijd van het jaar. Je kijkt je ogen uit en komt in een dagje zelfs tijd te kort om al het moois te zien. Het is daarom zeker aan te raden om twee of meerdere dagen langs te komen in Twente. Zo weet je zeker dat je alles goed kunt bekijken en rustig de tijd kunt nemen om de omgeving te verkennen.

Wandelen in de omgeving

Vind je het fijn om rustig aan te doen zodat je zeker weet dat je alles goed in je op kunt nemen? Dan is het aan te raden om een wandeling te maken door de omgeving van Twente. Zo kun je goed om je heen kijken en even een momentje stoppen om ergens bij stil te staan. Ook kun je zelf bepalen welke route je wandelt omdat je je makkelijk kunt voortbewegen door kleine bospaden en wandelroutes.

Fietsen door de natuur

Leg je het tempo liever iets hoger? Ga er dan op uit met de fiets. Fietsen door Twente is een fijne bezigheid omdat je onderweg de mooiste gebieden tegenkomt. Veel mensen denken dat Twente voornamelijk bestaat uit weilanden, maar dit is zeker niet het geval. Ontdek zelf al het moois van Twente en kom langs!

Breng Twente eens een bezoekje

Meer informatie over diverse wandel- en fietsroutes in Twente en het hotel waar je eventueel zou kunnen overnachten? Ga dan naar https://www.wilmersberg.nl/nl/ontdek-twente/wandelen-en-fietsen-twente. Hier vind je alle nodige informatie om je voor te bereiden op een weekend of midweekje Twente.

Stef