De mooiste handtassen voor aankomende winter

Nu de winter er weer aankomt, wordt het tijd om te kijken welke tas je de komende tijd gaat dragen. Die rieten strandtas heb je als het goed is al een tijdje opgeborgen, want deze maakt nu plaats voor handtassen die wat beter bij je winterjas passen. Handtassen zijn wat dat betreft net zoals kleding: het liefst wissel je van tas, samen met het seizoen mee!

Fluwelen handtassen

Fluweel staat erg mooi bij andere winterse materialen zoals wol of leer, dus het laat zich prima combineren met de rest van je garderobe. Fluweel geeft een heel winters gevoel, want het is lekker zacht en oogt zo warm en chique. Een fluwelen tas wil je het liefst de hele dag aaien! Daarom is een fluwelen handtas ook echt typisch voor de winter, vooral als je een fluwelen handtas kiest met een donkere kleur zoals zwart, bordeauxrood of flessengroen. Deze kleuren staan perfect bij een kerstdiner, maar kunnen natuurlijk ook gedragen worden als je bijvoorbeeld naar je werk of studie gaat.

 

Leren handtassen

Leren tassen zijn erg veelzijdig en winterse exemplaren moeten ook zeker niet in je kast missen! Een zwarte handtas of donkerbruine leren handtas is bijvoorbeeld erg geschikt voor de winter, vooral als de tas van robuust leer gemaakt is. Het winterse weer is namelijk niet altijd even lief voor onze outfit, dus een handtas van stevig leer is een veiligere optie dan bijvoorbeeld suède. Tip: spray je handtassen altijd in met een speciaal daarvoor bedoelde spray, want zo blijven ze mooi en worden ze beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals regen.

Stef