4 Kledingmerken voor de modebewuste vrouw

Kleding, je kan er voor je gevoel niet genoeg van hebben. Als vrouw wil je graag bij de tijd blijven en wil je graag weten wat er op het moment in de mode is. Modemerken laten vaak ruim van te voren hun collectie als zien op een fashion show. Inspiratie genoeg! Benieuwd naar vijf kledingmerken waar elke modebewuste vrouw wel iets van in de kast moet hebben hangen? Lees dan snel verder!

1. Marc Cain

Wijde broeken, mooi patronen, fijne stoffen.. Dat zijn toch wel de terugkomende elementen in de nieuwe collecties van Marc Cain. Dit doet je misschien denken aan de jaren 70, wat de laatste tijd ook steeds meer te zien is in nieuwe collecties van verschillende merken.

2. Luisa Cerano

Bij Luisa Cerano zie je dit seizoen vooral laagjes, jasjes op jurken, shirts op shirts, het kan niet gek genoeg. De kleuren die vooral terug te zien zijn, zijn blauwtinten, donker marine blauw maar ook de wat meer softe pastelblauw. Zoals bij bijna alle collecties van de grote merken zijn pastel en nudekleuren vaak terug te zien in het modebeeld.

3. Maison Scotch

De trends bij Maison Scotch lopen erg uiteen van old-world tradities tot rock&roll leer.
Ook is er inspiratie gehaald uit Afrika, door speelse silhouetten en ondeugende graphics. Maison Scotch haalt de inspiratie voor haar kleding overal vandaan. Maar wist je dat de kleding gewoon in ons kleine kikkerlandje ontworpen wordt? En de kleding wordt in Europa gemaakt. Maison Scotch gelooft namelijk in duurzame kleding. Stijlvol én duurzaam, wat wil je nog meer? Maison Scotch dameskleding is een must voor elke vrouw.

4. Cambio

De trends die hier te zien zijn lijk een beetje op het business life. Colberts, high waist broeken met straightcut pijpen. Ook hier zijn geen felle kleuren te zien maar wordt het beperkt tot de aardse tinten en donker blauw, iets wat we ook steeds meer terug zien komen. Cambio broeken hebben een fijn draagcomfort zonder dat je daarvoor aan stijl hoeft in te leveren. Prettig!

Alle stijlvolle merken shop je trouwens gewoon bij Van Zuilen Mode, wel zo makkelijk. En bij een bestelling vanaf €50 is de levering ook nog eens gratis!

Stef