Zetwerk mogelijkheden

Zetwerk op maat kan besteld worden en afgehaald of bezorgd worden. Maar u kunt de afwerkingen uiteraard ook laten doen door gespecialiseerde vakmensen. Afhankelijk van de afmetingen en de hoeveelheid zijn er mogelijkheden genoeg. En met Plastisol zijn er nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wat houdt Zetwerk Plastisol in?

Plastisol dat op maat gemaakt word komt voort uit een zeer hoogwaardige combinatie van verzinkt staal met een coating. Het behoort ook tot een van de vele plaatmaterialen met een lange levensduur. En daarnaast is het ook nog eens licht van gewicht en geheel bestendig tegen weersomstandigheden. En moeilijk te bereiken plaatsen is voor Plastisol op maat geen enkel probleem. Intensief onderhoud behoort dus tot de verleden tijd.

Toepassing van Zetwerk Plastisol

Met moderne apparatuur is vrijwel alles mogelijk op maat te realiseren voor uw pand, woning of winkel. Plastisol heeft een duurzame coating waardoor het mogelijk is om te kiezen uit diverse standaard kleuren. Er zijn zeer nauwkeurig scherpe en ronde hoeken aan te brengen in het plaatmateriaal. Als het gaat om invloeden van onderhevige afwerkingen van buitenaf, bijvoorbeeld de afwerkingen van een bedrijfspand, dan word voornamelijk zetwerk Plastisol toegepast.

Op zoek naar dakmaterialen voor een plat dak?

Voor onderhoud aan een plat dak bent u opzoek naar een elastische folie dat niet snel scheurt en vrijwel onderhoudsarm word beschouwt. Een populair materiaal is EPDM. En is ook over de bestaande dakbedekking te plaatsen. Als u zoekt naar een goedkoper materiaal zoals Bitumen dan is de levensduur een stuk minder lang. Maar dit materiaal heeft minder kans op beschadigingen en is gemakkelijk te plaatsen. Nog een optie is PVC. Dit kunststof materiaal wordt met lijm of warme lucht aangebracht. Voor al u advies over dakmaterialen zijn er genoeg vakmensen met de benodigde kennis om u verder te helpen. Ga langs bij een groothandel of bezichtig aangeschreven websites.

Stef