Gepersonaliseerde potloden laten bedrukken doe je bij..

Zit je erover na te denken om potloden te laten personaliseren/bedrukken? Dan is dit helemaal geen gek idee! Potloden als relatiegeschenk hebben het voordeel dat ze snel bij andere relaties terechtkomen. Hierdoor wordt het bereik aanzienlijk groter. Daarnaast is het ook een leuk idee om een potlood mee te sturen met een catalogus, enquĂȘte of andere post. Doordat een potlood zo klein van formaat is, kun je het makkelijk meesturen via een pakketje of via enveloppe. Maar, daarnaast heeft een potlood bedrukken natuurlijk nog veel meer voordeel te bieden, lees snel verder en wij vertellen je meer.

Aan de slag met je eigen ontwerp

Aangezien een potlood geen groot oppervlakte heeft, gaat het vaak om een eenvoudig ontwerp. Veel mensen kiezen ervoor om het logo van hun bedrijf of organisatie op het potlood te laten drukken. Wat ook een mogelijkheid is, is om alleen het woordmerk van je bedrijf te laten bedrukken, samen met de slogan. Of misschien heb je zelf wel een beter idee. Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met je eigen ontwerp. Ben je zelf niet zo creatief? Dan kun je het ontwerp natuurlijk ook overlaten aan een specialist. Ook het team van Supreme Relatiegeschenken denkt graag met je mee over een passend ontwerp.

Waarom kiezen voor potloden?

Potloden bedrukt met een eigen ontwerp kunnen veel voordeel opleveren. Het is een klein, compact en origineel relatiegeschenk wat in de praktijk nog zeer regelmatig gebruikt wordt. Daarnaast heb je keuze uit tal van verschillende potloden. Denk hierbij aan potloden met of zonder gum, vulpotloden, hoekige of juist ronde potloden en meer! De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal naar wens aan te passen. Bekijk online de opties en gebruik de filters om een op maat gemaakt overzicht te zien.

Black pencils with white erasers

Stef