Trainen met de hondenbench

Een hondenbench is niet alleen maar een veilige slaapplaats voor honden, maar ook een uitstekend hulpmiddel om te gebruiken voor het trainen van je hond. Hondenbenches worden gebruikt voor een zindelijkheidtraining, maar ook om de hond te leren alleen thuis te blijven. Je hebt allerlei formaten benches, welke de juiste is voor jouw hond hangt af van zijn formaat. Als je de bench voor honden gebruikt voor je puppy dan koop je een kleine bench of een puppy bench met een benchverkleiner. Als je meer wilt lezen over puppy’s dan kun je hiervoor kijken op Tinki.nl.

Hond alleen thuis laten

kleine puppy hondSommige honden maken een hoop stampei wanneer je aanstalten maakt om te vertrekken. De paniek slaat toe. Dit kan leiden tot nerveus gedrag, zoals het slopen van spullen. Dit is natuurlijk erg vervelend wanneer je thuis komt. Andere honden drentelen blaffend voor het raam heen en weer, net zolang totdat het baasje weer thuiskomt. Dit is erg vervelend voor jezelf en buren. In elke dierenwinkel zijn er wel stoffen hondenbenches te koop die je kunnen helpen je hond te trainen. Kijk hiervoor eens op Tinki.nl. Belangrijk is dat je hond het vertrouwen krijgt dat je terugkomt.

Goedkope bench voor hond

Een hond trainen doe je in kleine stapjes. Je kunt niet verwachten dat je hond binnen een dag een ster is in het alleen thuis blijven. Laat de hond eerst wennen aan de honden bench voordat je begint. Als hij eraan gewend is geraakt, kan de training beginnen. Geef hem wel een botje tegen de verveling. Als je de hond in de bench hebt gezet, ga je eerst twee minuten weg. Daarna kom je terug en beloon je hem. Dit bouw je steeds langer op. Uiteindelijk weet de hond dat je weer terugkomt en hij een beloning krijgt.

Stef