Kies het juiste type veranda: een open veranda of een veranda met glazen schuifwanden

Heeft u overwogen om een veranda aan uw huis te bevestigen, om uw leefruimte buitenhuis uit te breiden? Welk type veranda heeft u het liefst: een open veranda of een afgeschermde veranda met glazen schuifwanden? Als u nog niet heeft nagedacht over de opties, dan moet u allereerst meer te weten komen over de soorten veranda’s die de fabrikanten aanbieden. Vervolgens kunt u overleggen wat voor soort houtstructuur u nodig heeft. Een open houtstructuur? Of voor een deel gesloten structuur?  Lees voordat u een beslissing maakt dit artikel om erachter te komen welke type veranda het beste bij u past!

Een open veranda

Een open veranda met leuningen is een klassiek ontwerp dat mensen kiezen om het huis aan te vullen en wat extra leefruimte toe te voegen. Wat is het belangrijkste voordeel van een open houtstructuur? Het biedt bescherming tegen de zon en regen! Stel een gezellige lounge samen met een salontafel en ligstoelen en geniet van uw tuin, ongeacht het weer. Open veranda’s zijn beschikbaar met platte daken of zadeldaken zodat de structuur perfect in uw woning past. Of u nu kiest voor een klassieke witte veranda met een meer rustieke uitstraling, het zal uw huis en tuin er als nieuw laten uitzien!

Een veranda met glazen schuifwanden

Als u een betere bescherming wilt tegen de regen en wind en het hele jaar door gebruik wilt maken van de veranda, dan moet u kiezen voor een veranda met glazen schuifwanden. Dankzij de schuifwanden is een afgeschermde veranda uiterst veelzijdig. Open de glazen schuifwanden bij mooi weer, geniet van een kopje thee in de zon of sluit de deuren als het regent. Een veranda met glazen schuifwanden is nauwelijks een veranda. Het is meer een woonkamer waar u al uw familie en vrienden bij elkaar kunt brengen.

Een op maat gemaakte design veranda

Wilt u een op maat gemaakte veranda om de beste van de eerdergenoemde veranda’s te combineren, waardoor een gedeeltelijk gesloten houtstructuur ontstaat? Misschien bent u op zoek naar specifieke afmetingen om ervoor te zorgen dat de veranda perfect bij uw huis past? Kies de ontwerp optie op maat van de fabrikanten om uw eigen ontwerp te maken dat perfect aan uw behoeften voldoet en uw stijl weerspiegelt!

Wilt u uw huis een make-over geven en tegelijkertijd extra woonruimte creëren, dan is een veranda iets voor u! Of u nu opzoek bent naar een open veranda of een veranda met glazen schuifwanden, ontdek het aanbod van luxe veranda’s op  https://www.lugarde.com/.

Stef