De beste bluetooth bon printers alleen te koop bij Idpos

Wat is een bluetooth printer

Wat is een bluetooth bon printer? Een bluetooth bon printer is een printer die bonnen uitprint. Deze printer heeft geen kabels en kan verbonden met de kassa. Dit product wordt speciaal geproduceerd en is van topkwaliteit.  Via je tablet, telefoon, computer of kassa kun je de bon uitprinten. De printer beschikt over een accu. Een accu gaat niet levenslang mee. Het gaat maar paar uurtjes mee. Het is een milieuvriendelijk product. Op dit product vind je ook een keurmerk. Je gebruikt minder stroom. Met  een paar klikjes heb je het bonnetje uitgeprint.

Kenmerken

Een bluetooth printer is niet zomaar een printer. Deze printer heeft veel kenmerken waar je wat aan hebt. Het gaat om de volgende kenmerken;

  • Snelle printer
  • Betrouwbare printer
  • Printsnelheid 300 mm per seconde
  • Topkwaliteit, gaat niet snel kapot

Hierboven heb ik een aantal kenmerken opgenoemd. Deze printer kun je gebruiken voor de volgende software; IOS, Android en windows. Dankzij het certificaat van Apple, kun je op afstand met je telefoon het bonnetje uitprinten. De bluetooth bon printer wordt geleverd met een rolgeleider van maximaal 58 millimeter. In de verpakking vind je een gebruiksaanwijzing. Met de gebruiksaanwijzing kun je stap voor stap zien hoe je het bluetooth printer moet instellen. Er ligt ook een cd in de verpakking die je nodig hebt om de bluetooth te gaan activeren. Een bluetooth printer gaat gemiddeld 10 tot 20 jaar mee. Het ligt er maar net aan hoe je er mee omgaat. Als je er voorzichtig mee omgaat, dan gebeurt er niks.

Bluetooth printer kopen

Heeft dit product jou veel aangesproken? En ben je opzoek naar een bluetooth printer voor een voordelig prijs? Koop nu je bluetooth printer bij idpos. Deze bedrijf verkoopt voornamelijk kassa systemen/ printers en nog veel meer. Voor meer informatie raad ik je aan om de website van idpos te gaan bekijken.

Stef