Een race simulator op elke gewenste locatie

Regelt u een evenement dat gerelateerd is aan racing? En wilt u graag meer betrokkenheid creëren bij uw publiek? Dan is een race simulator zeker iets wat u aan het evenement toe kunt voegen. Het is mogelijk om de race simulator op elke gewenste locatie neer te zetten. Met deze race simulator en bijpassende aankleding op uw evenement maakt u altijd indruk bij het publiek. Dit mede dankzij de enorme populariteit omtrent de F1. Max Verstappen doet het immers heel goed in de F1 en hij is de coureur die Nederland vertegenwoordigt. Met betrekking hierop zijn er veel mensen die weleens in de huid van Max Verstappen zouden willen kruipen om te ervaren hoe F1 racing is. Wilt u graag meer weten over de race simulatoren? Bekijk dan https://www.carsandstars.nl/race-simulator/.

Welke mogelijkheden biedt een race simulator?

De race simulator kan veel meer dan alleen het nabootsen van een race. Vanzelfsprekend is een race simulator geschikt als showcar. Het wordt een echte eyecatcher als u de simulator voorziet van eigen logo’s. Hierbij wekt u de interesse van bezoekers en kunnen onze grid girls bezoekers aansporen om op de foto te gaan met de simulator die voorzien zijn van uw logo’s. Daarnaast kunt u de echte race ervaring bieden door bezoekers te voorzien van een VR-bril tijdens een ritje in de race simulator. Maak gebruik van een van onze verschillende mogelijkheden om in een virtuele wereld te racen en laat bezoekers verbazen. Tevens kan het bandenwisselspel uitgevoerd worden met de race simulators. Hiermee kunt u een actievere vorm van entertainments aan het publiek bieden. Deze pitstop werkt zeer motiverend en is op verschillende evenementen goed in te zetten. Het bandenwisselspel is zeer realistisch opgezet. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van echte slagmoersleutels. Hierdoor wordt de race simulator nog een betere publiekstrekker.

Stef