5 tips voor het leukste (coronaproof) themafeest

Ben je bijna jarig en wil je ondanks de corona toch graag een leuk themafeest organiseren waarbij je de maatregelen nog goed na kan leven? Dan is dit een goed artikel om te lezen. In dit artikel worden er een aantal voorbeelden en noodzakelijke tips gegeven om dit voor elkaar te krijgen. Het eerste aspect dat noodzakelijk is bij het organiseren van een feest is dat je op de hoogte bent van de huidige maatregelen. Het is mogelijk dat de maatregelen tijdens het lezen van dit artikel anders zijn dan de maatregelen momenteel. Momenteel mag je met maximaal 4 mensen van een ander gezin zijn, het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Gezellig lunchen met een aantal gasten

Je kunt ervoor kiezen om gezellig te gaan lunchen met een aantal vrienden. De kans is aanwezig dat de horeca dicht is. Hierdoor is het noodzakelijk dat je zelf een aantal leuke lunchgerechten weet. Gelukkig kun je dit gemakkelijk achterhalen via het internet. Het is noodzakelijk om te weten of de gasten allergieën hebben bij het bereiden van de lunch. Naast allergieën, is het belangrijk dat je de lunch op eet met een afstand van 1,5 meter van elkaar. Om een gezellige sfeer te creëren kun je de televisie misschien aanzetten, ook muziek is een gepaste sfeermaker. Natuurlijk kun je ook een taart in huis halen. Dan kun je avondeten met zijn alle, dit is ook een gezellig idee. Als je een thema aan het feest toe wilt passen kun je kledingvoorschriften geven voor de gasten. Dit is een leuke mogelijkheid om toch een themafeest te geven tijdens de corona.

Een buitenactiviteit doen met een klein groepje

Een andere optie die je misschien wel ziet zitten is een buitenactiviteit. Je kunt een mooie wandeling of fietstocht maken met een klein groepje. Zo ben je lekker met zijn alle, en ook nog eens een stuk veiliger voor corona want je bent buiten. Mooie routes om te wandelen of om te fietsen kun je gemakkelijk vinden op het internet. Je kunt de fietsroute afsluiten met een stuk taart en een kopje koffie of thee. Indien je graag een leuk thema aan het feestje toe wilt voegen is het misschien leuk om de fiets of de kleding van de jarige versieren. Dit zal de jarige erg waarderen en zo heb je toch nog een leuk en coronaproof feestje voor je verjaardag.

Een leuke verjaardag voor je kind organiseren die coronaproof is

Tot slot is er nog een leuk idee voor jongeren kinderen. Voor hen kun je een leuke filmmiddag organiseren. Je kunt de kinderen rustig voor de televisie zetten met een leuke film of een leuk programma. Tijdens de film kun je de kinderen voorzien van lekkere hapjes en warme chocomel. Ook kun je het huis versieren met slingers en ballonnen. Om dit zo veilig mogelijk te doen in verband met corona, kun je er voor kiezen om de ballonnen op te blazen met helium. Op internet kun je gemakkelijk een helium tank kopen

Stef