Nieuwe webshop voor Verpakkingen online

Groot nieuws! Verpakkingshop.nl is compleet vernieuwd en gebruiksvriendelijker dan ooit! De nieuwe webshop staat online en is nu te gebruiken.

Verpakkingshop.nl heeft een lange geschiedenis en was één van de eerste verpakking webshops van Nederland. De eerste versie stond online in 2000. Toendertijd was het nog niet vanzelfsprekend dat verpakkingen online een succes zouden worden. Dit is nu wel anders het verkoop team bestaat uit 6 mensen die de hele dat orders van verpakkingen en verpakkingsmaterialen verwerken. Online verpakkingen kopen is booming business geworden.

De eerste webshop van Verpakkingshop was gemaakt met OSCommerce, dat was toen de standaard en hiermee konden de medewerkers makkelijk zelf producten toevoegen, zoals tape, dozen, bakjes, tubes en kokers. Gaanderweg bleek OSCommerce de grote hoeveelheid verpakkingen niet aan te kunnen en werd het traag en vergde de website heel veel van de servers.

Daarna is gekozen voor een maatwerk webshop gemaakt die aansluit bij de wensen van het bedrijf. Deze website heeft jarenlang goed gefunctioneerd, maar nu werd het tijd om alle websites van Braboverpakking te koppelen, ze hebben namelijk ook verpakking.nl, de verpakkingsportaal van Nederland en de producten kunnen nu centraal worden toegevoegd aan de verschillende websites. Veel efficiënter en het scheelt veel werk, zodat het bedrijf zich kan richten op klanten bedienen.

In de toekomst worden er nog meer grote websites gebouwd, zoals bakjes.nl. Houd de website in de gaten als je interesse ligt in verpakkingen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tot ziens op internet!

Stef