Visitekaartje drukken doe je snel en gemakkelijk online

Je eigen visitekaartje drukken kun je doen bij vele drukkerijen. Maar waarom zou je dit doen? Wat zijn de positieve aspecten hiervan? Ten eerste kun je met je eigen visitekaartje drukken je eigen logo of naam aanleveren. Je kunt dus zelf beslissen hoe het eruit komt te zien. Wil je je logo groot over het gehele kaartje of wil je het iets subtieler verwerken op de achterkant met je contactgegevens eronder? De keuze is helemaal aan jou. Daarnaast is het een extra stukje professionaliteit. En zo komt het ook over op de cliënten. Als een (potentiële) zakenrelatie je gegevens nodig heeft hoef je niet een gekreukeld papiertje uit je zak te frommelen, om het vervolgens nog in te vullen en dan pas mee te geven. Nee, je tovert snel je persoonlijke kaartje uit je zak en geeft het mee. Dit zal zeker indruk maken op je cliënt.

Wat moet na je visitekaartje drukken er op staan?

visitekaartje-drukkenOp je persoonlijke kaartje moeten meerdere gegevens staan. Gegevens als je naam, telefoonnummer en e-mail zijn misschien wel het belangrijkst. Klanten kunnen op deze manier gemakkelijk je naam opzoeken en snel contact met je zoeken. Anders zal er misschien ergernis bij hen ontstaan, omdat ze je mail van drie jaar terug niet meer kunnen vinden. Daarnaast is het logo van je bedrijf van belang. Dit is het herkenning punt voor klanten. Ze zullen weten wanneer ze jouw kaartje nodig hebben, omdat ze weer eens wat moeten regelen met jouw bedrijf. Onder het logo is er nog ruimte voor enkele gegevens zoals je functie in het bedrijf, het adres van het bedrijf en de website van het bedrijf. Naast deze gegevens kun je ook je persoonlijke adres- en woonplaats op het kaartje plaatsen. Bij het visitekaartje drukken moet je dus aan veel verschillende gegevens denken die erop moeten.

Tips

Na je visitekaartje drukken heb je natuurlijk een plek nodig waar je ze kan opbergen. Zo raak je ze niet kwijt en kun je ze er snel bij pakken. Bij haast van jou of je klant kun je ze dus nog snel overhandigen. Sla je visitekaartje ook digitaal op. Zo kun je ze alsnog gemakkelijk mailen als je enkel mailcontact hebt gehad met een specifieke klant. En als je kaartjes op zijn, kun je gemakkelijk digitaal nog wat kaartjes aanmaken.

 

Stef