Mokken inzetten als relatiegeschenk

Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk dat elke dag gezien wordt door meerdere mensen? Zodat jouw logo of bedrijfsnaam veel gezien wordt? Laat dan mokken bedrukken met jouw slogan, logo of bedrijfsnaam.

Dagelijks gezien

Op bijna ieder bureau staan wel mokken of koffiebekers. Men loopt ermee naar het kantoor, gebruikt het tijdens vergaderingen en heeft het in de hand vast tijdens een kort overleg in de koffiecorner. De mok wordt hierdoor door veel mensen onbewust gezien. Staat jouw logo hierop, dan wordt automatisch jouw bedrijfsnaam ook door veel mensen gezien. Onbewust blijft deze naam daardoor hangen en als zo iemand gebruik wil maken van de diensten die je aanbiedt, dan is de kans groot dat ze aan jou denken.

Mokken bedrukken

Mokken laten bedrukken met jouw logo is dus een makkelijke manier om jouw bedrijfsnaam bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Het zijn ideale relatiegeschenken omdat ze makkelijk in een doosje passen, ingepakt kunnen worden, en zo makkelijk te bewaren en uit te delen zijn. Je kunt mokken bedrukken met van alles; een klein logo, je bedrijfsnaam voluit, je slagzin, of zelfs een foto van je personeel met een persoonlijke boodschap erbij. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt.

Relatiegeschenk

Mokken zijn niet alleen uitstekende promotieartikelen. Ook als relatiegeschenk zijn ze een perfecte optie. Door de boodschap op de mok persoonlijker te maken, kun je de ontvanger bedanken voor een fijne samenwerking of laten zien dat je ze waardeert. Hierdoor kijkt de ontvanger regelmatig op de positieve boodschap.

Bijkomend voordeel

Sommige relatiegeschenken kun je niet aan iedereen geven. Een woonaccessoire wordt misschien weggelegd als deze ontvangen wordt omdat het niet bij het interieur van de ontvanger past. Of kleding als geschenk wordt misschien niet gedragen omdat het niet de smaak is van de ontvanger. Het voordeel aan een mok is dat het overal altijd wel past. Iedereen drinkt overdag iets, vooral op kantoor, en daar zijn mokken zeer geschikt voor.

Stef