Een hotel met verschillende arrangementen in de Achterhoek

Heb je zin om er binnenkort eens tussenuit te gaan, maar weet je nog niet precies waar naartoe? Dan is de Achterhoek misschien een leuk idee! Aan deze streek wordt niet vaak gedacht wanneer men er eens tussenuit wil in eigen land. Erg jammer, want de Achterhoek is een prachtige streek waar van alles te doen is voor zowel jong als oud. Je kunt je er dagen vermaken! Reden genoeg dus om eens een hotel overnachting in de Achterhoek te boeken. Boetiek en Hotel Bon Aparte is een Achterhoeks hotel waar je goedkoop kunt overnachten. Het hotel is gelegen aan de voet van de Lochemse berg, vanzelfsprekend in het plaatsje Lochem. Het hotel is het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes. Dit is dan ook iets waar de Achterhoek om bekend staat. Dankzij de fantastische omgeving kijk je echt je ogen uit.

Wat heeft een Achterhoeks hotel te bieden?

Zoals net ook al kort werd gezegd, bevindt dit Achterhoekse hotel zich in een prachtige omgeving. De bossen zijn de perfecte locatie om lekker tot rust te komen en even je hoofd leeg te maken. Naast de omgeving, heeft het hotel zelf ook het een en ander te bieden. Zo beschikt het hotel over 38 sfeervolle en compleet ingerichte kamers en verschillende wellness faciliteiten. Zo heeft het hotel een heerlijk verwarmd zwembad van bijna 30 graden Celsius, een sauna en solarium. Maak je hoofd even leeg terwijl je geniet van de warmte van de sauna, of werk aan je gezonde bruine kleurtje onder de zonnebank.

Verschillende arrangementen

Boetiek en Hotel BonAparte in de Achterhoek beschikt over verschillende arrangementen die je tegen scherpe prijzen kunt boeken. Neem bijvoorbeeld een culinair arrangement, een all-in arrangement, een fietsarrangement of een romantische suite weekend in de Achterhoek. Er is voor ieder wat wils! Ga naar hotelbonaparte.nl en bekijk alle beschikbare arrangementen.

Stef