Maak je tuin klaar voor de zomer

Het zonnetje komt steeds vaker om de hoek kijken en dat betekent natuurlijk heerlijk zitten in de achtertuin. Daar hoort natuurlijk een nette en opgeruimde tuin bij die voorzien is van alle gemakken. Een goede schutting, een mooie overkapping en tuinmeubelen in allerlei soorten. Zo maak je je tuin helemaal klaar voor de zomer en kun je optimaal genieten van het heerlijke weer. Is je tuin toe aan een make-over? Ga dan aan de slag met steigerhout, rabat, douglas en/of andere houtsoorten. Hiervan worden de mooiste tuinschermen, poortdeuren, hekwerken, schuttingpalen en andere tuinonderdelen van gemaakt. Wat natuurlijk ook niet misstaat in de tuin, is een mooie overkapping of een houten blokhut. Daarnaast is een tuinkast of een kapschuur ook een mooie aanvulling op uw achtertuin. Maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van uw tuin.

De mooiste blokhutten

Een blokhut geeft beschutting wanneer je achter in de tuin wil zitten, maar niet pal in de zon. Daarnaast is het ideaal om er plaats te nemen wanneer het weer wat minder is. Waait de wind of valt er een buitje? Dan is er geen reden om niet lekker buiten te gaan zitten, want je hebt gewoon een dak boven je hoofd in de houten blokhut. Stel hem samen naar je eigen wens en smaak en heb jaren lang plezier van een prachtige blokhut van Wood & Colors.

Wat kun je allemaal met rabathout?

Rabathout is een oude benaming en wordt vaak ingezet voor constructiewerk. Den hierbij aan gevel bekleding, wanden van overkappingen en tuinhuisjes maar ook schuttingen worden vaak gemaakt van rabathout. Daarnaast zie je vaak dat de constructie en kleding van een blokhut wordt gemaakt uit rabathout. Tevens kun je er stenen muren en schuren mee bekleden. Kortom: multifunctioneel hout dat je bij verschillende toepassingen kunt inzetten.

Stef