Kom tot rust in Twente

De zomervakantie staat om de hoek en dat betekent dat je eindelijk weer kan relaxen en tot rust kan komen. Ga je dit jaar niet op vakantie? Maar wil je wel graag het gevoel van vakantie oproepen? Ga er dan eens op uit in eigen land. In Twente zit je helemaal goed als je even lekker tot rust wil komen. Na een drukke periode is iedereen eraan toe om rustig aan te doen. In de Lutte, een klein plaatsje in Twente, vind je de Wellness hotel de Wilmersberg. Dit is een landgoed die beschikt over een wellness boutique. De perfecte locatie om weer even helemaal tot jezelf te komen.

Faciliteiten

Een wellness boutique is natuurlijk niet compleet zonder diverse faciliteiten. Denk hierbij aan een overdekt zwembad. De perfecte plek om even rond te dobberen en baantjes te trekken om je energie kwijt te kunnen. Daarnaast beschikt de boutique ook over een whirlpool, Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en een tennisbaan. De perfecte combinatie tussen relaxen en stoom afblazen, letterlijk en figuurlijk. Sla bijvoorbeeld eerst een balletje op de tennisbaan om al je energie kwijt te kunnen. Vervolgens kun je plaats nemen in de sauna of een duik nemen in het zwembad om weer even op adem te komen.

Reserveren? Wees er op tijd bij

Voorkom teleurstelling en weer er vroeg bij als u een reservering wil plaatsen. Het is lastig om op kort dag nog een plaatsje te krijgen. Het is daarom zeker raadzaam om vroegtijdig te boeken. Dan ben u er in ieder geval van verzekerd dat u een plaatsje heeft in het landgoed hotel en de daarbij horende wellness boutique. Neem een heerlijke massage, slaap ’s morgens lekker uit en maak een wandeling door de prachtige natuur in de Lutte. Lekker rustig aan doen betekent niet dat u zich hoeft te vervelen, en zeker niet bij de Wilmersberg.

Stef