Welkom bij Hotel de Wilmersberg in Twente

Wil je er een weekendje, midweekje of een paar dagen tussen uit in eigen land? Dat is helemaal geen gek idee. Kom eens naar het oosten van het land en breng een bezoekje aan Twente, de mooiste streek van Nederland. In Twente vind je Landgoed hotel de Wilmersberg. Kom overnachten in dit Twentse vier sterren hotel in de Lutte en waan je in een zee van luxe en comfort.

De kamers

Boek je een hotelkamer bij de Wilmersberg, dan is deze van alle gemakken (en meer) voorzien. De luxe kamers hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van badjassen, badslippers, een Nespresso koffieapparaat, waterkoker, LCD televisie, wekkerradio en gratis wifi. De kamers zijn donker en dankzij de ligging van het landgoed heb je geen geluidsoverlast van de omgeving. Je kunt in de ochtend genieten van rust en zo fijn en uitgerust wakker worden.

Overijssel

Wanneer je denkt aan een (korte) vakantie of een weekendje weg in eigen land denk je misschien niet zo snel aan Overijssel. Erg jammer, want in deze prachtige omgeving valt van alles te beleven. Zo zijn er tal van leuke dorpjes die je een bezoekje kunt brengen, maar er zijn ook een aantal faciliteiten die zeker een bezoekje waard zijn. Denk aan musea, gezellige terrasjes en het Lutterzand. Voor jong en oud is er genoeg te doen, er is voor ieder wat wils.

Golf arrangement

Ben je gek op golfen? Dan is het ook mogelijk om een golf arrangement te boeken bij Hotel de Wilmersberg in Twente. Wil je hier graag meer over weten? Klik dan snel verder op https://www.wilmersberg.nl/hotel-twente en lees verder bij het kopje “Golfen”. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en zo ben je op de hoogte van alle ins en outs van het golfarrangement.

Stef