Kom tot rust in de Lutte

Heb je een stressvolle periode achter de rug en ben je toe aan een periode van rust? Dan is het misschien een goed idee om er eens lekker tussenuit te gaan. Ga lekker een weekendje weg en verlaat alle stress op het werk en breng eens een bezoekje aan het Oosten van Nederland. In de Lutte vind je een wellness boutique waar je even helemaal tot rust kunt komen en aan niets anders hoeft te denken dan jezelf. Geniet van de vele wellness faciliteiten en een ontspannen dagje. Neem een heerlijke massage of gezichtsbehandeling en kom even helemaal tot rust in de sauna of de infra-roodsauna. Benieuwd wat Wellness in Twente nog meer te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder.

De verschillende faciliteiten

Zojuist werd al benoemd dat de Wellness beschikt over een infra-roodsauna en een reguliere sauna, maar daarnaast zijn er nog meer faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk aan een whirlpool, een Turks stoombad en een overdekt zwembad met jetstream. Daarnaast kun je ook stoom afblazen in de fitnessruimte of op de tennisbaan. Sla een balletje of ga even een uurtje trainen en kom daarna tot rust in de Wellness boutique.

Waar vind ik deze Wellness Boutique?

In het oosten van het land vind je Landgoed hotel de Wilmersberg, in een klein plaatsje genaamd de Lutte. Onderdeel van dit hotel is de wellness. Ben je gast in het Hotel in Twente? Dan ben je meer dan welkom om te genieten van alle wellness faciliteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder overnachting gebruik te maken van de diverse faciliteiten.

Afbeeldingsresultaat voor wellness

Stef