Ontspannen in het oosten van het land

Eens in de zoveel tijd heeft iedereen een momentje nodig om even tot rust te komen. Na een drukke periode op het werk of een stressvolle periode in je privéleven. Wat de reden ook is, een weekendje weg in eigen land is geen slecht idee. Nederland kent tal van mooie plekjes waar een weekendje weg de perfecte locatie voor is. Denk bijvoorbeeld eens aan het oosten van ons land: Overijssel. Een weekendje weg in Overijssel staat voor rust, een prachtige omgeving en een prachtig landhuis verscholen tussen de bomen. Lijkt het je wat om het oosten van Nederland een keer een bezoekje te brengen? Kom dan overnachten in Overijssel bij landgoed hotel de Wilmersberg.

Weekendje Overijssel

Een overnachting in een hotel in Overijssel geeft je de kans om even tot rust te komen en aan niets anders te denken dan jezelf. Na een drukke of stressvolle periode is het belangrijk om even je rust te pakken zodat je je opnieuw kunt opladen. Een weekendje in Overijssel is hiervoor de perfecte locatie en gelegenheid om je even terug te trekken. Veel mensen stellen dit soort dingen uit, omdat ze geen tijd hebben of omdat ze van mening zijn dat een weekendje weg niet voldoende is om tot rust te komen. Het tegendeel is juist waar. Een weekendje of een aantal dagen ertussen uit gaan in Overijssel, de Lutte, is juist een goed idee.

Het hotel in de Lutte

In de Lutte vind je landgoed hotel de Wilmersberg, een prachtig hotel verscholen tussen de bossen. Hier: https://www.wilmersberg.nl/hotels-overijssel, vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk tot rust te komen. Denk aan diverse wellness faciliteiten, een tennis- en golfbaan, modern ingerichte kamers en natuurlijk een prachtige omgeving rondom het hotel. De bossen en natuur zijn de perfecte locatie voor een wandel- of fietstocht.

Afbeeldingsresultaat voor overijssel

Stef