Verzenddozen om producten in te versturen

Als je als bedrijf producten naar klanten verstuurt wil je natuurlijk wel dat ze snel en ongeschonden arriveren. Als je op zoek bent naar goede verzenddozen is de keuze daarin groot.

Diverse uitvoeringen van verzenddozen

Je kunt om te beginnen kiezen uit een bepaald model. Hierbij kun je denken aan een doos met een vouwsluiting zodat deze makkelijk dichtgaat. Een doos met een speciale vakverdeling is mogelijk maar ook eentje die speciaal gemaakt is zodat deze door een brievenbus past. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Als je op de site van Gepakt.nl kijkt kun je zien wat voor modellen er allemaal te koop zijn.

 

Kies een geschikte maat

Een geschikte verzenddoos kies je eenvoudig uit. Als eerste kies je het model dat je voorkeur heeft. Daarna kun je aangeven hoe groot de verzenddoos dient te zijn. Zorg er altijd voor dat de maat goed past bij het product. Te klein is niet goed maar veel te groot werkt ook niet omdat het product dan eerder gaat schuiven tijdens het transport en daardoor beschadigd kan raken.

 

Kies voor goed karton

Vervolgens kies je hoe dik het karton dient te zijn. Als je zwaardere producten wilt verpakken om te versturen is het verstandig voor een stevige verpakking te kiezen. Meer producten in één doos behoort ook tot de mogelijkheden maar om schuiven tegen te gaan kun je dan het beste kiezen voor een doos met vakverdeling zodat de producten netjes van elkaar gescheiden blijven zitten.

 

Dozen kunnen bedrukt worden

Je kunt ook de gewenste kleur van de verzenddoos kiezen en als je er een opdruk op wilt laten zetten is dat ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf zijn zodat de ontvanger direct kan zien van wie het pakket afkomstig is. Als laatste kies je voor de hoeveelheid en dan kun je gaan bestellen of een offerte aanvragen.

Stef